Tabletele Allview primesc actualizări software; Smartphone-ul P3 Alldro actualizat și el!

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.800 ori
<b>Tabletele Allview primesc actualizări software; Smartphone-ul P3 Alldro actualizat și el!</b>Allview anunța azi sosirea unor actualizări pentru tabletele Alldro Speed și Alldro 2 Speed, dar și pentru smartphone-ul P3 Alldro. îmbunătățirile se axează pe calitatea experienței utilziatorului iar avantajul principal este compatibilitatea cu...

Allview anunța azi sosirea unor actualizări pentru tabletele Alldro Speed și Alldro 2 Speed, dar și pentru smartphone-ul P3 Alldro. îmbunătățirile se axează pe calitatea experienței utilziatorului iar avantajul principal este compatibilitatea cu majoritatea aplicațiilor din magazinul de aplicații Android.

Pentru P3 Alldro de exemplu se va face un update la Android 2.3.5 și nu pot decât să sper că acum va funcționa Google Play pe acest device. Dacă mai țineți minte, la momentul review-ului acestui telefon el suporta instalarea lui Google Play Store, dar nu și descărcarea și instalarea de aplicații. Allview anunță că telefonul va avea o interfață a camerei upgradată și noi tranziții între meniuri, plus o stabilitate crescută a softului, după actualizare. Administrarea de fotografii și fișiere video se realizează la rândul său mai rapid și ai eficient.

în privința tabletelor, Allview Alldro Speed și Alldro2 Speed beneficiază de un update al sistemului de operare Android 4.0, care oferă o interfață mai simplă pentru email, galerie foto și contacte. Noua versiune ICS permite și accesul la mai multe aplicații compatibile din Google Play Store. în cazul în care vă întrebați, ghiduri pentru actualizare se găsesc pe website-ul Allview, iar descărcarea noilor versiuni de software necesita conectarea la PC via USB.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×