Telefoanele Android sunt cu ani în urma lui iPhone la capitolul foto; O spune un fost oficial Google!

5.668 ori
<b>Telefoanele Android sunt cu ani în urma lui iPhone la capitolul foto; O spune un fost oficial Google!</b>Declarația zilei îi revine lui Vic Gundotra, fost oficial Google care vorbește despre telefoanele cu Android și nu de bine. El susține că cel puțin la capitolul foto smartphone-urile ce rulează Android sunt cu ani în urma lui iPhone, produs pentru care

Se pare că sunt capete iluminate în industria tech care nu sunt mulţumite de modul în care telefoanele Android se descurcă la capitolul foto. Citatul zilei vine de la Vic Gundotra, fost oficial Google, care mai nou critică terminalele Android.

Fostul Senior Vicepreşedinte Google pe partea de socializare şi omul responsabil cu Google+, Vic a părăsit Google cu 3 ani în urmă. Acum s-a remarcat printr-o postare pe pagina personală de Facebook, în care scrie că iPhone-urile sunt mult mai avansate decât telefoanele Android la capitolul foto. Gundotra este CEO la AliveCor şi afirmă că handset-urile Android sunt cu ani în urma rivalilor Apple.

Problema cea mare e că Android este open source şi trebuie să fie "neutru cu toată lumea". Acelaşi fost oficial Google afirmă că telefoanele Samsung au mult prea multe opţiuni foto. Se pare că atunci când Samsung inovează în zona optică are nevoie de ani întregi să îi convingă pe cei de la Google să activeze funcţiile inovatoare. Apple nu are aceste constrângeri, implementând imediat noutăţile pe iPhone.

Vic Gundotra se declară impresionat de modul Portrait de pe iPhone 7 Plus, la capitolul inovaţie. Concluzia? "Dacă îţi pasă de fotografia de calitate, atunci deţii un iPhone. Dacă nu te deranjează să fii cu câţiva ani în urmă, cumpără Android". Cu toate acestea, judecând după topul DxOMark sunt şi telefoane Android cu camere de excepţie şi acum cu Nokia + Zeiss în ecuaţia Android lucrurile ar trebui să stea puţin diferit la final de an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×