Telefonul Meizu Blue Charm ar putea sosi cu 3 versiuni de OS disponibile: YunOS, Ubuntu sau Android

Autor:  | Publicat în:  Meizu 680 ori
<b>Telefonul Meizu Blue Charm ar putea sosi cu 3 versiuni de OS disponibile: YunOS, Ubuntu sau Android</b>Telefonul Meizu Blue Charm apare din când în când în zvonuri pentru a ne aminti că se pot realiza produse atractive și la preț de mai puțin de 150 de dolari. E vorba despre un smartphone cu carcasa din policarbonat care ar costa doar 128 de dolari...

Telefonul Meizu Blue Charm apare din când în când în zvonuri pentru a ne aminti că se pot realiza produse atractive și la preț de mai puțin de 150 de dolari. E vorba despre un smartphone cu carcasa din policarbonat care ar costa doar 128 de dolari și care aparent va avea 3 opțiuni de OS disponibile.

E știut faptul că Meizu a experimentat în trecut cu opțiuni că Ubuntu Touch, YunOS sau variante de Android personalizate pe terminalele sale. Acum ar fi apărut o fotografie cu noul terminal având la bord cele 3 opțiuni de OS. între timp așteptăm ca acest telefon să debuteze pe 28 ianuarie, în cadrul unui eveniment Meizu, dacă zvonurile sunt reale.

Din câte știam viitorul proiectului Ubuntu Touch era nesigur, de aceea ni se pare bizară această abordare. în imaginea de mai sus vedem telefonul cu Android în mijloc, versiunea cu YunOS, platforma retailerului Alibaba în dreapta și Flyme OS în stânga. Flyme OS e bazat pe Ubuntu Touch din câte știm. Pentru cei interesați, telefonul Blue Charm vine cu un display de 5 inch cu rezoluție HD, camera de 13 MP și un design destul de atractiv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×