Telefonul Mooon+, un concept care incorporeaza headset Bluetooth

1.387 ori
<b>Telefonul Mooon+, un concept care incorporeaza headset Bluetooth</b>Doriti un hibrid dintre PSP Phone si iPhone? Ei bine avem de-a face cu un concept al carui design aduce ambele terminale mentionate anterior, dar se pare ca handsetul are si o "surpriza Bluetooth" pentru noi. Despre ce este vorba? Aflati in randurile...

Doriti un hibrid dintre PSP Phone si iPhone? Ei bine avem de-a face cu un concept al carui design aduce ambele terminale mentionate anterior, dar se pare ca handsetul are si o "surpriza Bluetooth" pentru noi. Despre ce este vorba? Aflati in randurile urmatoare.

Pe langa designul interesant si accentele metalice, plus camera digitala devenita standard, acest terminal soseste cu un headset Bluetooth detasabil, prezent in partea inferioara a telefonului. Apartinand lui Sunman Kwon, de la Yanko Design, acest telefon concept rezolva problema posesorilor de telefoane mobile care isi pierd mereu headseturile. De data aceasta nu le veti mai pierde, deoarece headsetul va fi atasat telefonului mobil Mooon+, prezent in imaginea de mai sus.

De asemenea va trebui sa aflati ca headsetul Bluetooth se incarca, in vreme ce este atasat telefonului, un feature extrem de util, pentru cei care raman fara baterii des. Singura problema pe care ne-o imaginam in cazul acestui concept este un mic accident, in cadrul caruia sa detasam din greseala headsetul de telefon, in timp ce vorbim si sa il pierdem sau chiar ...inghitim, de vreme ce acea parte a telefonului este foarte aproape de gura utilizatorului.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×