Telefonul Samsung r410 cu tastatura QWERTY disponibil prin MetroPCS

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.701 ori
<b>Telefonul Samsung r410 cu tastatura QWERTY disponibil prin MetroPCS</b>Aruncand o privire pe engadgetmobile.com am putut observa acest telefon dotat cu tastatura QWERTY, depistat de editorii site-ului pe paginile celor de la MetroPCS. Avem de-a face cu un Samsung r410, in varianta de culoare rosie, pe care il puteti admira...

Aruncand o privire pe engadgetmobile.com am putut observa acest telefon dotat cu tastatura QWERTY, depistat de editorii site-ului pe paginile celor de la MetroPCS. Avem de-a face cu un Samsung r410, in varianta de culoare rosie, pe care il puteti admira si in imaginea urmatoare:

Terminalul este unul de tip candybar, dotat cu o camera VGA, Bluetoth si tastatura glisanta QWERTY, care permite o scriere a mesajelor extrem de usoara. Prin intermediul celor de la MetroPCS, handsetul este disponibil la pretul de 199 de dolari, fara taxe. Revenind la caracteristicile telefonului, acesta opereaza in retele CDMA 850/1900 (MHz) si cantareste doar 96 de grame. r410 masoara 99 x 48 x 14.5 mm si include o baterie care ofera un tip de convorbire de 2.5 ore si un timp de standby de 200 de ore.

Display-ul sau este un TFT/TFD LCD de 65.536 culori, la o rezolutie de 176 x 220 pixeli. Acest Samsung a fost testat de catre FCC si aprobat pe data de 20 iunie, 2007, dar datele despre el nu au parvenit presei, din cauza contractelor de confidentialitate. Incheind lista de feature-uri ale terminalului, agenda sa poate memora pana la 500 de contacte, iar designul lui r410 va impresiona placut atat publicul feminin, cat si pe cel de sex masculin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×