Tolba HTC ascunde noi terminale de ultima generatie!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.692 ori
<b>Tolba HTC ascunde noi terminale de ultima generatie!</b>Daca sunteti fan al smartphone-urilor HTC, va veti bucura sa aflati ca exista cateva terminale pregatite pentru lansare, tocmai acum cand HTC Touch cunoaste succesul. HTC sunt fanii numelor pompoase, dar macar acestea pot fi usor retinute de utilizatori...

Daca sunteti fan al smartphone-urilor HTC, va veti bucura sa aflati ca exista cateva terminale pregatite pentru lansare, tocmai acum cand HTC Touch cunoaste succesul.

HTC sunt fanii numelor pompoase, dar macar acestea pot fi usor retinute de utilizatori si clienti. Cateva dintre aceste smartphone-uri au fost deja lansate, dar acestea nu erau versiuni CDMA, iar printre ele se numara modelele Vogue, Iris, Kaiser, Volans, Polaris si Sedna. HTC Vogue are aceleasi specificatii tehnice ca si HTC Touch, in afara de faptul ca, primul este acum disponibil si in varianta CDMA. Iris este o versiune upgradata a lui Excalibur, incorporand o camera de 2 megapixeli, 256MB ROM si GPS.

HTC Kaiser este un smartphone quad-band GSM/EDGE care suporta conectivitate WiFi, HSDPA  si include un display de 2.8 inch. Camera sa VGA face o treaba excelenta in cazul video convorbirilor, iar cealalta camera de 3 megapixeli face poze de calitate. Pe lista terminalelor gasim si modelul HTC Nike ,care are aceleasi feature-uri ca si Kaiser, dar ofera utilizatorilor o tastatura QWERTY in loc de touchscreen. Ciudata alegerea acestui nume si deja ne intrebam ce mai asteapta avocatii Nike pentru a da in judecata HTC.
Modelul Volans soseste cu o tastatura numerica pe partea frontala si o tastatura QWERTY sub mecanismul glisant. Atat Polaris, cat si Sedna sunt dotate cu un display de 3.5 inch, functii GPS si o camera de 3 megapixeli.

Cu o lista atat de bogata de terminale ne intrebam pe care dintre ele l-ati alege, presupunand ca spuneti "pas!" lui iPhone?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×