Lenovo brevetează o combinaţie neobişnuită: device pliabil cu tastatură fizică

969 ori
<b>Lenovo brevetează o combinaţie neobişnuită: device pliabil cu tastatură fizică</b>Lenovo a fost cap de afiş în ultima săptămână, când a lansat o serie de terminale noi la CES 2019. Am văzut tablete care sunt şi boxe deştepte, laptop-uri de gaming şi multe altele, dar acum aflăm că şi această companie lucrează la un device

Lenovo a fost cap de afiş în ultima săptămână, când a lansat o serie de terminale noi la CES 2019. Am văzut tablete care sunt şi boxe deştepte, laptop-uri de gaming şi multe altele, dar acum aflăm că şi această companie lucrează la un device pliabil. Un nou brevet dezvăluie un format ceva mai atipic, care implică un ecran pliabil şi o tastatură fizică.

Brevet Lenovo

Aceasta combinaţie nu a mai fost văzută până acum, deşi am descoperit multe brevete de terminale pliabile de la companii precum Huawei, LG, Oppo, Samsung sau Microsoft. Nici Lenovo nu e străină de proiect, prezentând prin 2016 un device care se transformă din brăţară în telefon, sau acest model flexibil de telefon de 7 inch. Nu s-a mai concretizat nimic de atunci, totuşi.

Brevetul cel nou pare să prezinte un soi de laptop convertibil tipic, cu o tastatură fizică la bază şi un ecran în jumătatea superioară. În loc să fie conectate de o balama, cele două secţiuni sunt legate de încă un panou pliabil cu rol de display, care face trecerea între ele. Îndoirea se face într-un mod nu foarte diferit de Microsoft Surface Book, iar device-ul nu rămâne perfect plat când e închis.

Se creează un gol între cele două jumătăţi ale "laptopului" care ar creşte aderenţa la utilizarea cu o singură mână. Brevetul indică şi alte utilizări potenţiale, precum afişarea vremii, notificărilor, bateriei şi stării reţelei, dar şi Quick Actions fix pe acea porțiune care face legatura. Ca un soi de ecran secundar as spune. Aş vedea un Lenovo Yoga Book 3 sau 4 cu acest format sincer să fiu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×