Un nou uploader YouTube pentru Windows Phone 8.1 - Upload to YouTube

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 623 ori
<b>Un nou uploader YouTube pentru Windows Phone 8.1 - Upload to YouTube</b>Dezvoltatorii de la BC3 au lansat o nouă aplicație, cunoscută drept Upload to YouTube și creată pentru Windows Phone 8.1. Acest soft face exact ce îi spune numele, adica permite urcarea de clipuri pe YouTube. &nbsp; Aplicația e creată special...

Dezvoltatorii de la BC3 au lansat o nouă aplicație, cunoscută drept Upload to YouTube și creată pentru Windows Phone 8.1. Acest soft face exact ce îi spune numele, adica permite urcarea de clipuri pe YouTube.

Aplicația e creată special pentru Windows Phone 8.1 și va funcționa doar pe această platformă, permițând utilizatorului să aleagă clipuri pentru upload atât din Camera Roll, cât și de oriunde din memoria telefonului. Aplicația suporta și input din meniul Share, astfel că odată ce ați realizat un video în Movie Maker veți putea imediat să îl urcați pe YouTube, cu opțiunea Share și suboptiunea Upload to YouTube.

Una dintre problemele cu acest soft e nuanța aleasă pentru butoanele din interfața sa. Ele au culoarea gri, acel gri care sugerează de obicei ca o opțiune nu este activă, dar butoanele pot fi selectate totuși fără problema. O altă problemă e faptul că Upload to Youtube nu suporta upload în background, deci trebuie să rămâneți în aplicație. Puteți descărca aplicația de aici dacă vreți să o testați.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×