Un presupus iPhone 6 Împreună cu ambalajul retail apar Într-o serie de fotografii hands-on din China

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.052 ori
<b>Un presupus iPhone 6 Împreună cu ambalajul retail apar Într-o serie de fotografii hands-on din China</b>iPhone 6 este un nume pe care îl tot auzim de câteva luni bune, device ce ar putea fi lansat oficial de data de 9 septembrie în cadrul unui eveniment grandios pus la cale de către Apple. Astăzi avem ocazia ca prin intermediul unor imagini sosite din...

iPhone 6 este un nume pe care îl tot auzim de câteva luni bune, device ce ar putea fi lansat oficial de data de 9 septembrie în cadrul unui eveniment grandios pus la cale de către Apple. Astăzi avem ocazia ca prin intermediul unor imagini sosite din China să vedem o presupusă variantă reală a lui iPhone 6 împreună cu ambalajul său retail.

Cu toate că telefonul se încadrează în linia de design care o tot întâlnim pe web, aceste fotografii ne trezesc totodată și unele suspiciuni. Una dintre acestea este faptul că telefonul este prezentat doar în modul de boot, fără a primi și o imagine cu ecranul de start și interfața din iOS 8. De asemenea, telefonul pare a fi identic cu o clonă ajunsă pe web săptămâna trecut, subiect despre care v-am informat chiar aici.

Clona iPhone 6

Aruncând o privire și asupra cutiei în care sosește telefonul, aceasta pare a se încadra destul de mult în tiparele Apple, ținând cont de faptul că și ambalajul retail al lui iPhone 3G sosea cu o imagine completă a terminalului aplicată deasupra. Voi ce așteptări aveți de la noua generație iPhone?

Un presupus iPhone 6 Împreună cu ambalajul retail apar Într-o serie de fotografii hands-on din China

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×