Va scoate Nokia E71, BlackBerry-urile din buzunarele businessmanilor americani?

1.790 ori
<b>Va scoate Nokia E71, BlackBerry-urile din buzunarele businessmanilor americani?</b>Nokia a lansat smartphone-ul E71 in America de Nord, incercand sa patrunda pe piata handseturilor destinate oamenilor de afaceri, dominata acum de BlackBerry si partial si de catre iPhone. E71 dispune de o tastatura full QWERTY, un display LCD de 2.4...

Nokia a lansat smartphone-ul E71 in America de Nord, incercand sa patrunda pe piata handseturilor destinate oamenilor de afaceri, dominata acum de BlackBerry si partial si de catre iPhone.

E71 dispune de o tastatura full QWERTY, un display LCD de 2.4 inchi, o camera de 3.2 megapixeli si slot pentru carduri microSD. Handsetul se conecteaza la retele HSDPA si GSM si ofera suport GPS si WiFi, iar pe lista sa de specificatii descoperim si un player multimedia si Nokia Maps 2.0. Utilizatorii lui Nokia E71 isi vor putea sincroniza conturile de email cu ajutorul lui Mail for Exchange, iar finlandezii au renuntat la aplicatia BlackBerry Connect care ar fi trebuit sa apara pe acest handset.

Aceasta ar fi permis utilizatorilor sa aceseze sisteme de email corporate, folosind serviciul BlackBerry, dar Nokia a afirmat ca doreste un sistem mai deschis. Fara abonament, telefonul este disponibil acum la pretul de 500 de dolari si nici un operator nu a anuntat inca handsetul in oferta sa, dar AT&T pare a fi singurul candidat, de vreme ce T-Mobile nu si-a lansat inca serviciul 3G la nivel national.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×