Vânzări de 40 de miliarde de dolari pentru Samsung În ultimul trimestru! Iată rezultate financiare preliminare!

1.209 ori
<b>Vânzări de 40 de miliarde de dolari pentru Samsung În ultimul trimestru! Iată rezultate financiare preliminare!</b>Deoarece suntem în iulie asta înseamnă că am terminat trimestrul 2 al acestui an și ne așteptam la rezultate financiare din partea marilor companii. Deja știu două nume mari care au avut de suferit mult în ultimul trimestru: RIM și Nokia. La...

Deoarece suntem în iulie asta înseamnă că am terminat trimestrul 2 al acestui an și ne așteptam la rezultate financiare din partea marilor companii. Deja știu două nume mari care au avut de suferit mult în ultimul trimestru: RIM și Nokia. La polul opus e Samsung, care jubilează, cu noi vânzări și profituri record pe trimestrul 2.

Ce avem deocamdată sunt rezultate preliminare, iar cele oficiale și finale vor fi anunțate de către investitori. Deocamdată știm că pe ultimele 3 luni Samsung a înregistrat vânzări de 41.3 miliarde de dolari, cu 3.83% mai mult decât cele din trimestrul trecut. Profitul operațional a fost de 5.88 miliarde de dolari, cu 14.53% mai mult decât în perioada precedentă. Investitorii au primit aceste estimări și vor ieși în presă în curând cu o declarație oficială, care va include și numărul de telefoane vândute, sperăm noi.

Având în vedere că Galaxy S III se vinde de la finalul lunii mai, telefonul a avut mai mult de o lună la dispoziție să facă valuri. Luand in calcul campania masivă de promovare, cu o prezență foarte activă la EURO 2012, la finala Champions League din mai și în curând și la Jocurile Olimpice, Samsung are popularitatea asigurată pentru Galaxy S III. Precomenzile erau de 8-9 milioane încă din mai, iar Samsung a declarat recent că se așteaptă la 10 milioane de modele livrate până la finalul verii. Ce poate opri ascensiunea companiei sud-coreene? iPhone 5?

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×