Vânzările de iPhone-uri continuă în China; Apple pregătește o actualizare software menită să rezolve problema încălcării de brevete Qualcomm

828 ori
<b>Vânzările de iPhone-uri continuă în China; Apple pregătește o actualizare software menită să rezolve problema încălcării de brevete Qualcomm</b>Ultimele zile au adus în prim plan și decizia preliminară prin care Apple are interzis la vânzarea de terminale iPhone în China, pe listă fiind 7 modele care ar fi încălcat o serie de brevete Qualcomm după cum v-am informat aici. Chiar în

Ultimele zile au adus în prim plan și decizia preliminară prin care Apple are interzis la vânzarea de terminale iPhone în China, pe listă fiind 7 modele care ar fi încălcat o serie de brevete Qualcomm după cum v-am informat aici. Chiar în această dimineață aflam că cei de la Qualcomm pun presiune asupra instanței din China pentru ca pe lista de terminale interzise la vânzare să fie incluse și modelele XS, XS Max și XR, iar acum descoperim ceva nou.

Ca urmare a acestei deciziei de banare a vânzărilor de iPhone-uri în China, Apple a anunțat cu doar câteva momente în urmă faptul că va lansa curând un update software menit să rezolve această posibilă încălcare a brevetelor deținute de Qualcomm. Modelele afectate din China vor primi actualizarea începând de săptămâna viitoare și vă reamintim că cele două brevete pe care Apple le-ar fi încălcat țin de redimensionarea imaginilor și de gestionarea aplicațiilor.

Între timp Apple afirmă că toate modelele iPhone sunt în continuare disponibile la vânzare pentru consumatorii din China asta pentru că decizia luată de instanță era bazată pe două brevete care se refereau doar la variantele de dinaintea lui iOS 12. Toate iPhone-urile de pe lista celor interzise la vânzare rulează acum iOS12 astfel că brevetele nu mai sunt încălcate. 

Cel mai probabil Qualcomm nu va fi mulțumită de situația la care s-a ajuns și va cere despăgubiri din partea Apple. Așteptăm noutăți legate de subiect în perioada următoare! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×