Windows Phone 7.8 se va lansa În următoarele săptămâni, afirma un oficial Microsoft din China

878 ori
<b>Windows Phone 7.8 se va lansa În următoarele săptămâni, afirma un oficial Microsoft din China</b>Microsoft a pus deja în vânzare primele terminale Windows Phone 8, dar din păcate nu avem și vești prea clare despre Windows Phone 7.8 și momentul când va sosi pe terminale mobile. Ce știm deocamdată e că nu vom beneficia de el pe LG Optimus 7,...

Microsoft a pus deja în vânzare primele terminale Windows Phone 8, dar din păcate nu avem și vești prea clare despre Windows Phone 7.8 și momentul când va sosi pe terminale mobile. Ce știm deocamdată e că nu vom beneficia de el pe LG Optimus 7, primul telefon Windows Phone din 2010.

Ei bine, se pare că vicepreședintele Microsoft din China a confirmat că noul release, WP 7.8 va sosi în următoarele săptămâni. Precedentele zvonuri dădeau drept sigură o lansare în decembrie și sper să nu ne prindă 2013 cu Lumia 800 și 900 încă blocate la versinea Mango. Ce aduce Windows Phone 7.8? Printre altele el împrumuta câteva funcții de la WP 8, precum mărimile diferite de tile-uri, de exemplu.

Aflați și că aplicațiile care rulează pe Windows Phone 8 nu vor fi compatibile cu platformele WP 7.x din păcate. Sper că acest release să aducă ceva mai mult decât doar mărimi noi de tile-uri și există funcții care ar putea fi păstrate din WP8 cu ușurință, fie că e vorba de Rooms în People Hub sau de Children's Corner.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×