Analiștii se arată optimiști cu privire la evoluția lui BlackBerry 10, acțiunile RIM cresc

1.125 ori
<b>Analiștii se arată optimiști cu privire la evoluția lui BlackBerry 10, acțiunile RIM cresc</b>Două companii pe care le vedeam pe o pantă descendenta au o săptămână deosebit de bună, se pare. E vorba despre Nokia și RIM, primii crescând valoarea acțiunilor lor cu ajutorul lui Lumia 920 și a vânzărilor sale, iar RIM oferind teasere la...

Două companii pe care le vedeam pe o pantă descendenta au o săptămână deosebit de bună, se pare. E vorba despre Nokia și RIM, primii crescând valoarea acțiunilor lor cu ajutorul lui Lumia 920 și a vânzărilor sale, iar RIM oferind teasere la BB 10 OS, care cresc încrederea acționarilor săi și a analiștilor în viitorul companiei.

BlackBerry 10 OS va fi primul pariu din 2013 când vine vorba de proiecte noi pe zona de telefonie mobilă și sisteme de operare. Recent RIM a prezentat un demo al interfaței sale, al tastaturii virtuale cu sistem de predicție foarte precis și am văzut și un interviu Engadget cu CEO-ul Thorsten Heins. Acesta va împlini în curând un an de când a preluat conducerea, o perioadă cu decizii grele, precum concedierea a mii de angajați. Toate aceste prezentări recente și valul de optimism de la RIM nu au fost neglijate de analiști, care la rândul lor par convinși că vom vedea un produs BlackBerry de succes în 2013.

încrederea analiștilor a produs și o creștere a valorii acțiunilor RIM, iar de-a lungul ultimelor 7 zile prețul acțiunilor a urcat cu 18%. O astfel de creștere nu s-a mai înregistrat de 3 ani, dar rețineți că ea este bazată pe speculații și un potențial succes al OS-ului. Nu mai este loc de pași greșiți la RIM și la Nokia și dacă finlandezii au planul B Jolla Sailfish, RIM a mizat totul pe cartea BB OS 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×