WWDC 2015: Apple Music anunţat oficial, care combină streamingul, socializarea şi radio-ul la preţul de 10 dolari pe lună

863 ori
<b>WWDC 2015: Apple Music anunţat oficial, care combină streamingul, socializarea şi radio-ul la preţul de 10 dolari pe lună</b>&Icirc;n cadrul lui WWDC 2015, Apple a anunţat, pe l&acirc;ngă iOS 9 şi noul său serviciu muzical, av&acirc;nd la baza aportul Beats. Noul serviciu se numeşte Apple Music şi integrează streaming, radio şi socializare la preţul de 10 dolari pe...

În cadrul lui WWDC 2015, Apple a anunţat, pe lângă iOS 9 şi noul său serviciu muzical, având la baza aportul Beats. Noul serviciu se numeşte Apple Music şi integrează streaming, radio şi socializare la preţul de 10 dolari pe lună.

Jimmy Iovine, unul dintre cei mai respectaţi oameni din industria muzicii a urcat pe scenă de la WWDC pentru a prezenta noul produs. Încă de când Apple a cumpărat Beats anul trecut se vorbeşte despre un serviciu de genul. Apple a promis că va oferi 24 din 24 un serviciu radio, cu playlisturi organizate de oameni reali şi nu automat, ca şi playlisturile Beats Music.

Apple Music

Zeci de milioane de melodii din iTunes vor fi disponibile atât pentru streaming, cât şi pentru ascultare offline. Veţi primi şi recomandări în funcţie de preferinţe şi de artiştii pe care îi ascultaţi de obicei. Aparent de sugestii se vor ocupa "experţi în domeniu". Acelaşi Apple Music aduce şi funcţia Connect, care le permite artiştilor să interacţioneze direct cu fanii, postând melodii noi în exclusivitate, fotografii din turnee şi multe materiale în exclusivitate, plus actualizări de status.

Apple Music anunţat oficial

Aparent chiar şi artiştii indie, ce nu au încă un contract cu casa de discuri vor avea acces la acest serviciu. Interfaţa este una aerisita şi care preia conceptul de player din iOS 8 şi simplifica interacţiunea. Dacă aplicaţia va găsi o melodie care va place, o puteţi adăuga la un playlist pentru a o asculta mai târziu. În cazul în care vă întrebaţi, acest serviciu integrează şi videoclipuri, dar şi suport pentru utilizarea lui Siri pentru a găsi melodii.

Asistentul virtual poate alege melodiile în funcţie de multe criterii, de la lună şi anul de debut, la poziţia în topuri sau artist (in orice perioada a existentei melodiei in top). De pe 30 iunie debutează oferta Apple, care aduce serviciul Music gratuit timp de 3 luni, dar apoi va trebui să plătiţi 10 dolari pe lună. Există şi o ofertă pentru familii, care permite ca 6 persoane să acceseze toate funcţiile de mai sus la preţul de 15 dolari.

WWDC 2015: Apple Music anunţat oficial, care combină streamingul, socializarea şi radio-ul la preţul de 10 dolari pe lună

Aflăm şi că Apple Music va sosi şi pe Apple TV şi Android la toamnă, dar la finalul acestei luni va debuta în 100 de tari pe iOS, Mac şi Windows. Apple are relaţii solide cu casele de discuri, mulţumită lui iTunes, deci aşteptaţi-vă că la capitolul conţinuturi să avem o varietate imensă. Pe scena de la WWDC a fost anunţat şi faptul că va exista un serviciu live DJ numit Beats 1, care implică DJ aflaţi în New York, Londra şi Los Angeles.

Apple Music va veni preinstalat pe fiecare iPhone şi secţiunea Connect menţionată mai sus va integra şi conturile de Twitter şi Facebook ale artiştilor. Şi acum marea întrebare: vă veţi abona? Se va impune produsul Apple in fata lui Spotify, Pandora sau Rdio?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×