Xiaomi Mi 7 ar putea aduce un ecran cu tehnologie OLED și funcție Always On

1.506 ori
<b>Xiaomi Mi 7 ar putea aduce un ecran cu tehnologie OLED și funcție Always On</b>Deși există șanse foarte mici să vedem flagship-ul Xiaomi Mi 7 lansat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona, leak-urile continuă pentru acest dispozitiv. Astfel descoperim astăzi faptul că terminalul va opta

Chiar dacă Xiaomi Mi 7 nu vine la MWC 2018, asta nu îl opreşte să aibă parte de la fel de multe scăpări precum flagship-urile care vor ajunge acolo. Ca atare azi aflăm detalii despre ecranul său, aparent un OLED de calitate, cu o funcţie familiară.

Xiaomi Mi 7

Iniţial se vorbea despre un debut al lui Mi 7 la MWC, dar ulterior Xiaomi a ieşit şi a declarat oficial că are doar stand la Barcelona, nu şi vreo lansare de flagship. Ce ştim sigur e că acesta va fi un terminal cu adevărat puternic, cu procesor Qualcomm Snapdragon 845 la interior, lucru confirmat chiar de CEO-ul companiei. Zvonurile au menţionat şi un ecran OLED de 6.01 inch pe un aşa numit Xiaomi Mi 7 Plus, iar modelul standard va avea un display ceva mai mic.

Xiaomi Mi 7

Se mai discuta despre o cameră duală cu funcţii potenţate de AI, încărcare wireless şi o baterie de 3200 mAh pe modelul standard şi 3500 mAh pe cel Plus. Revenind totuşi la scăparea din titlu, s-ar părea că telefonul va veni cu un ecran OLED furnizat de Samsung ce va oferi funcția Always On Display. Nu ne miră să vedem acest lucru, pentru că foarte multe companii au funcţii de gen, de la Nokia la Motorola şi Pixel 2.

Indicii cu privire la această funcţionalitate au apărut în codul firmware al telefonului apărut pe web şi găsit de XDA Developers. Tot acolo apar informaţii despre suport dual SIM, emiţător infraroşu, captură Bokeh în timp real, stabilizare electronică a imaginii şi tehnologie audio Dirac. NFC,  Bluetooth audio aptX şi aptX HD completează lista. Încărcarea wireless nu e totuşi confirmată.

Rămâne de văzut cum stăm cu design-ul Mi 7, mai ales că am văzut prea puţine randări cu acest terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×