Xiaomi Mi 8 seamănă foarte mult cu iPhone X; O confirmă noi fotografii hands on

2.338 ori
<b>Xiaomi Mi 8 seamănă foarte mult cu iPhone X; O confirmă noi fotografii hands on</b>Flagship-ul celor de la Xiaomi care se lansează în doar o zi are numeroase puncte comune cu iPhone X, pe lângă soluția 3D de autentificare fiind vorba și despre un design aproape identic. Vedem cum se prezintă telefonul în detaliu la acest

Xiaomi Mi 8 va fi prezentat oficial mâine şi a fost prefaţat de teasere, scăpări şi randări, dar şi câteva fotografii hands on, precum cele pe care le vedeţi mai jos. Acestea confirmă odată pentru totdeauna cât de mult seamănă acest device cu iPhone X.

Nu că ar fi singurul telefon care îl imită, sau chiar singurul telefon din China cu această abordare. Remarcăm bretonul foarte lat sus şi muchiile înguste ale ecranului, plus bărbia foarte îngustă jos. Şi scăpările precedente arătau similarităţi cu iPhone X, precum camera duală orientată vertical, cu blitz între cei doi senzori. Nu e foarte clar dacă vom primi un panou OLED aici şi dacă funcţia de scanare facială va fi cu adevărat una 3D sau doar 2D.

Xiaomi Mi 8

O bună perioadă de timp am crezut şi că acest flagship va veni cu un scanner de amprente integrat în ecran, dar acum se discută despre integrarea sa în spate. Terminalul are procesor Qualcomm Snapdragon 845, 128 GB stocare şi 6 sau 8 GB RAM. Camera va avea senzori de 16 MP şi 20 MP, iar handsetul va rula Android 8.1 Oreo cu MIUI 10 aplicat peste. Încă nu avem preţ sau dată de lansare în magazine pentru acest smartphone, deşi au scăpat informaţii că el va sosi de această dată la debut şi în alte ţări decât China.

E vorba despre Rusia, Franţa, India, Italia, Spania sau Vietnam. În ultimele 24 de ore am aflat detalii despre Mi 8 prin intermediul cutiei sale oficiale şi am văzut şi randări cu Mi 8 şi Mi 8 SE. La acelaşi eveniment de debut de mâine ar trebui să vină şi un Mi Band 3, Mi Note 5 şi MIUI 10.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×