Cea mai nouă reclamă Windows Phone are Samsung Galaxy S4 În centru... și supraprețul său (Video)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.396 ori
<b>Cea mai nouă reclamă Windows Phone are Samsung Galaxy S4 În centru... și supraprețul său (Video)</b>Echipa de advertising de la Microsoft a realizat un clip promoțional foarte interesant, care deși la prima vedere pare o reclamă la Nokia Lumia 521, e mult mai mult de atât. E vorba de un atac subtil la Samsung Galaxy S4, la Android și o promovare a...

Echipa de advertising de la Microsoft a realizat un clip promoțional foarte interesant, care deși la prima vedere pare o reclamă la Nokia Lumia 521, e mult mai mult de atât. E vorba de un atac subtil la Samsung Galaxy S4, la Android și o promovare a unui laptop ASUS și a serviciilor Microsoft.

Ideea este foarte simplă: în SUA un Galaxy S4 fără abonament costă 750 de dolari, în vreme ce un Nokia Lumia 521 costă 149 de dolari la liber. Personajul principal al reclamei, Ben a intrat într-un Microsoft Store și a încercat să afle ce poate cumpăra de cei 600 de dolari diferența. A început cu un abonament Xbox Music de 30 de dolari, apoi o pereche de căști Purity și în cele din urmă a ajuns la un ASUS VivoBook, un laptop cu touchscreen și Windows 8.

Ben s-a încadrat în preț și a cumpărat și un card microSD de 16 GB pentru telefonul Nokia Lumia 521. Astfel, cu un preț similar cu al lui Galaxy S4 clientul poate cumpăra un laptop, o pereche de căști, card microSD și un telefon Windows Phone 8. Sau poate că noul Galaxy S le va înlocui... voi ce părere aveți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×