Zvon: Nokia și-ar putea vinde partea de telefonie către Microsoft și Huawei

1.354 ori
<b>Zvon: Nokia și-ar putea vinde partea de telefonie către Microsoft și Huawei</b>2013 nu a început bine pentru Nokia, pe fondul unor zvonuri că producătorul finlandez vrea să iasă din jocul segmentului telecom și să vândă ramură mobila către Microsoft și Huawei. 2012 s-a încheiat cu vești despre cozi mari în China la a...

2013 nu a început bine pentru Nokia, pe fondul unor zvonuri că producătorul finlandez vrea să iasă din jocul segmentului telecom și să vândă ramură mobila către Microsoft și Huawei. 2012 s-a încheiat cu vești despre cozi mari în China la a doua aprovizionare de stoc a lui Nokia Lumia 920 și cu vânzări foarte bune pentru acest model.

Se pare totuși că nu se face primăvara doar cu o floare, la fel cum nu scoți Nokia din impas doar cu un smartphone bun. Informațiile despre cedarea Nokia către giganții anterior menționați vin de la fondatorul Keepskor și editor pentru Forbes Tristan Louis. El crede că industria telecom va suferi schimbări majore în acest an, cu Nokia în frunte. Ideea ar fi ca Nokia să se axeze doar pe software și servicii și să renunțe la a mai crea și dezvolta hardware.

Același Tristan afirmă că pariul Nokia pe Windows Phone 8 a fost unul pierdut, iar Huawei și Microsoft ar știi mai bine ce să facă cu asseturile Nokia. Evident, luăm cu precauție acest zvon, mai ales că producătorului finlandez i s-a mai cântat prohodul cam de două-trei ori până acum și iată-l că încă rezista. între timp unii dintre noi visează la un Lumia cu Android... o perspectivă care pare tot mai ireală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×