Tweetian Review - client Twitter pentru Symbian cu toate funcțiile de bază (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 985 ori
<b>Tweetian Review - client Twitter pentru Symbian cu toate funcțiile de bază (Video)</b>Dacă tot am avut un Nokia 808 PureView în teste, am decis să aruncăm o privire pe câteva aplicații pentru Nokia Belle. Printre ele se numără și Tweetian, un client de Twitter pentru Symbian, pe care îl găsiți în Nokia Store, disponibil...

Dacă tot am avut un Nokia 808 PureView în teste, am decis să aruncăm o privire pe câteva aplicații pentru Nokia Belle. Printre ele se numără și Tweetian, un client de Twitter pentru Symbian, pe care îl găsiți în Nokia Store, disponibil gratuit. Aparent acesta este singurul client Twitter pentru Symbian scris în Qt/Qml în afară de TwimGo.

Interfața acestui client arata foarte bine și cu siguranță este mai bine adaptată la experiența standard Twitter decât Nokia Social și aspectul său de socializare. Observăm o bară albastră în partea superioară și 5 butoane capacitive în cea inferioară. Prin swipe navigăm către mențiuni sau mesaje directe și înapoi în timeline-ul principal. în zona de setări găsim opțiuni precum încărcarea sau nu a imaginilor sub formă de thumbnail, includerea de hashtaguri în reply-uri și frecvența actualizărilor.

Faptul că timeline-ul are un fundal negru este un lucru bun pentru viața bateriei telefoanelor cu ecran AMOLED. Mai trebuie menționat că există și un indicator tip harta pentru tweeturile cu geotagging, dar detaliile hartii se văd doar când accesați tweetul și nu în timeline. E interesant un aspect aici: spre deosebire de alți clienți Twitter, acesta nu sare direct la cel mai nou update din timeline, atunci când faceți refresh, ci rămâne unde era și afișează tweeturile necitite în bară de sus.

Aplicația primește nota 9 de la noi, o găsiți aici și review-ul video se afla mai jos:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×