Prezentare huse LG G7 ThinQ: huse UAG, CUBZ, Slim Armor şi VRS (Video)

1.038 ori
<b>Prezentare huse LG G7 ThinQ: huse UAG, CUBZ, Slim Armor şi VRS (Video)</b>Iarna se numără husele pentru telefoane high end şi flagship-uri şi vă prezentăm iarăşi o serie de accesorii pentru telefoane, pe care le găsiţi la Mobiledirect.ro. Avem modele elegante, modele "de scandal" ultra robuste şi CUBZ-uri cu

Vara se numără husele pentru telefoane high-end şi flagship-uri şi vă prezentăm iarăşi o serie de accesorii pentru telefoane, pe care le găsiţi la Mobiledirect.ro. Avem modele elegante, modele "de scandal" ultra robuste şi CUBZ-uri cu deschidere verticală.

Sunt un cadou reuşit de Crăciun, fie că aveţi telefonul sau nu. Am testat până acum huse de iPhone XS Max, Huawei Mate 20 Lite, Mate 20 Pro, Xperia XZ3 şi Galaxy A9 (2018). Hai să vedem ce ne oferă fiecare accesoriu pentru LG G7 ThinQ.

1. Husă LG G7 ThinQ UAG Plasma Ice

Husă LG G7 ThinQ UAG Plasma Ice

Aceasta este o husă ca un tanc, ca armura unui Iron Man. Costă 139 lei şi este fabricată din TPU şi policarbonat. Are o textură de fagure, este semitransparentă şi are certificarea US Army MIL STD-810G-516.6. Poate fi folosită lejer în teatrele de operaţiuni din Afghanistan să zicem şi nu e o glumă. Certificarea US Army cam asta înseamnă, rezistență reală.

La interior avem TPU pentru şocuri şi vibraţii şi la exterior plastic pentru protecţie la căzături şi zgârieturi. Este totuşi o husă uşoară şi cu un look extrem de masculin.

2. Husă LG G7 ThinQ CUBZ Series Carbon Grey

Husă LG G7 ThinQ CUBZ Series Carbon Grey

Husa CUBZ Series Carbon Grey pentru LG G7 ThinQ costă 27.33 lei şi este fabricată din gel TPU. Are o textură şi un look de fibră de carbon şi cumva de acel kevlar cu care se laudă Motorola pe telefoanele sale. Este un accesoriu subţire şi uşor, moale şi cu toate decupajele aferente pentru cameră şi porturi. Este foarte uşor de aplicat pe device şi de scos. Nu strică în vreun fel uşurinţa de apăsare a butoanelor.

3. Husă LG G7 ThinQ CUBZ Book Type deschidere verticală

Husă LG G7 ThinQ CUBZ Book Type deschidere verticală

Am testat cred zeci de huse în ultima vreme, dar acesta e primul model care se deschide vertical şi nu orizontal. Aminteşte de un portofel, are şi un mic card holder şi un magnet sus pentru a se închide mai bine. Vine cu toate decupajele aferente şi costă în jur de 36 de lei.

Se montează uşor, iar exteriorul arată fix ca şi cum ar fi fabricat din piele. Posibil să fie o imitaţie din piele sintetică foarte reușită. Arată ca un echipament de vânătoare, ca o cartuşieră de pus la cingătoare parcă.

4. Husă LG G7 ThinQ Spigen Slim Armor

Husă LG G7 ThinQ Spigen Slim Armor

Spigen e cam la fel de celebră ca şi UAG când vine vorba de huse ultra rezistente. Pe lângă faptul că apără telefonul folosind material PU moale, are şi un suport/kickstand în spate. Acela poate fi folosit pentru a fixa telefonul la un unghi ideal pentru vizionare video. Costă în jur de 64 de lei şi are o pernă de aer care protejează handsetul în momentul scăpării sau al contactelor dure.

Are certificare militară MIL-STD 810G-516.6, deci şi acest accesoriu se poate lua în teatrele de război. Are un motiv în formă de pânză de păianjen care ar putea atrage o parte din public.

5. Husă LG G7 ThinQ VRS Drop Test

Husă LG G7 ThinQ VRS Drop Test

Am testat huse VRS şi pentru Xperia XZ3, telefoane de la Apple şi multe alte modele. Ce au în comun? Un design minimalist, curat şi elegant. De această dată o husă VRS pentru LG G7 ThinQ intră în atenţia noastră şi asta pentru că are un card holder atipic pe spate. Se poate glisa cu o singură mână şi ascunde 2 carduri după o ușiță specială, usor glisantă.

Husa este super ranforsată, cu un strat interior anti şoc şi impact şi exterior anti zgârieturi. Combină siliconul cu materialul plastic. Îmi aminteşte de un telefon modular sau o cameră foto, judecând după exteriorul său. Pare să mărească puţin muchiile laterale.

Prezentare video huse LG G7 ThinQ

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×