Topul tabletelor anului 2012: iată ce au votat cititorii Mobilissimo.ro și o surpriză uriașă pe locul 2!

3.315 ori
<b>Topul tabletelor anului 2012: iată ce au votat cititorii Mobilissimo.ro și o surpriză uriașă pe locul 2!</b>încă de la început vă spun că sunt tare surprins de locul 2 al acestui top, dar bănuiesc că e vorba de acel val neortodox de voturi care a avut loc în ultimele zile. Am pornit topurile de telefoane și tablete deschise la vot, cu intenția de a...

încă de la început vă spun că sunt tare surprins de locul 2 al acestui top, dar bănuiesc că e vorba de acel val neortodox de voturi care a avut loc în ultimele zile. Am pornit topurile de telefoane și tablete deschise la vot, cu intenția de a afla care sunt telefoanele și tabletele preferate pentru publicul nostru. Ei bine, multe modele au primit locul meritat, în vreme ce unele au surprins, poate mai mult decât la telefoane.

Ați văzut deja topul preferințelor noastre în materie de tablete și chiar media lor, cu Nexus 7 pe locul întâi. Ei bine și după voturile voastre, tot Nexus 7 a fost ales, faimoasa tableta quad-core de 999 lei făcând senzație la nivel general se pare. Terminalul, al cărui review îl vedeți aici a obținut 30% din voturi, adică 381. Pe locul 2 se afla surpriza surprizelor, Evolio Aria, cu 26% din voturi, adică 326 și un review detaliat aici. Apoi la o distanță destul de mare, pe locul 3 se afla Samsung Google Nexus 10, cu 18% și 228 voturi. Din păcate acest model nu a primit încă un review la Mobilissimo.ro, dar nu e timpul trecut.

Apoi vine Samsung Galaxy Note 10.1, preferința lui Alex Stănescu pentru tabletă, cu 18% din voturi, adică 227, deci doar un vot desparte acest model de locul de pe podium. O surpriză e faptul că iPad 4 e de abia pe locul 5, cu doar 14% din preferințe, adică 121 voturi. Urmează ASUS PadFone 2 cu 10% și 121 voturi. Acest model a avut review aici și ocupa un loc foarte bun și la topul telefoanelor. Apoi coborâm în poziții inferioare cu următoarele terminale:

Topul tabletelor anului 2012: iată ce au votat cititorii Mobilissimo.ro și o surpriză uriașă pe locul 2!

Poate că iPad Mini ar fi meritat să fie mai sus, iar Xperia Tablet S nici măcar să nu fie inclus, dar am fost deschiși la orice opțiune și preferință, câtă vreme vă puteți exprima prin vot. în speranța că aceasta este starea reală a preferințelor cititorilor noștri, vă invit la comentarii pe seama topului de mai sus și vă întreb: "credeți că acest clasament este unul realist, ori considerați ca top-ul redactorilor poate fi privit ca unul mai relevant"?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×