Topul telefoanelor anului 2012: iată votul cititorilor Mobilissimo.ro!

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane 3.782 ori
<b>Topul telefoanelor anului 2012: iată votul cititorilor Mobilissimo.ro!</b>Cu câteva săptămâni în urma începeam temerara inițiativă de a supune la vot, votul vostru, al cititorilor Mobilissimo.ro cel mai bun telefon al acestui an. Noi ne-am spus deja părerea, am tras linie la final de an și concluziile au fost spuse...

Cu câteva săptămâni în urmă începeam temerara inițiativă de a supune la vot, votul vostru, al cititorilor Mobilissimo.ro cel mai bun telefon al acestui an. Noi ne-am spus deja părerea, am tras linie la final de an și concluziile au fost spuse în opinia noastră. Acum v-am lăsat pe voi să vă manifestați opinia prin intermediul unui sondaj, care s-a încheiat aici.

Ei bine, din păcate se pare că în ultimele zile unele modele de telefoane au fost împinse artificial în sus de votanți, deci dacă simțiți că este ceva în neregulă cu acest top față de ultima verificare de acum câteva zile, cam asta e problema. Aveți oricum media toprilor redactorilor Mobilissimo.ro ca etalon, zic eu și un clasament mai realist, de asemena. Din păcate pot spune că s-a trișat atât la votul pentru Telefonul Anului, cât și pentru Tableta Anului și "nu înțeleg" de ce ar face cineva așa ceva...

Lăsând la o parte acest subiect, hai să anunțăm și marii campioni. E vorba despre Samsung Galaxy S III (review aici), faimosul smartphone de 4.8 inch, cu CPU quad core Exynos și camera de 8 megapixeli, care a primit 31% din toate voturile, adică 667 (cu 1 peste un număr diabolic...). Apoi vine în mod surprinzător ASUS PadFone 2 (review aici), cu 22% din voturi și un total de 473 de voturi, deci distanță pentru S III e foarte mare. Pe 3 se află Samsung Galaxy Note II (review aici), phabletul cu ecran HD, CPU quad core și acel S Pen evoluat, care a atins 20% din preferințe, cu 443 de voturi.

Nokia Lumia 920 se afla pe 4, cu 19% și 416 voturi, iar HTC One X pe 5 cu 16%. Marele șoc e iPhone 5, care se află pe 6, cu doar 13% și doar 272 voturi... Review-ul lui iPhone 5 îl vedeți aici și vă pot spune sincer că merită mai mult de locul 6.

Iată și restul modelelor votate:

Top 10 telefoane 2012

în fine, ne-am gândit foarte serios ca la anul să nu mai facem un astfel de clasament din cauza trișării... Galaxy S III își merită locul, dar poate nu cu atât de multă controversă! și acum... să înceapă feedback-ul, care vă rog să fie civilizat!

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×