Nokia caută dezvoltatori În Silicon Valley, Își Întărește filiala americană

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.089 ori
<b>Nokia caută dezvoltatori În Silicon Valley, Își Întărește filiala americană</b>Nokia se pregătește de o revenire spectaculoasă, acum că a inaugurat un nou sediu în Silicon Valley și se află în căutarea unor dezvoltatori americani. Cu această ocazie, sperăm ca finlandezii să reușească să obțină faima meritată în...

Nokia se pregătește de o revenire spectaculoasă, acum că a inaugurat un nou sediu în Silicon Valley și se află în căutarea unor dezvoltatori americani. Cu această ocazie, sperăm ca finlandezii să reușească să obțină faima meritată în State, unde în 2002 compania era lider de piață, iar acum deține doar câteva procente minuscule.

O colaborare dintre Microsoft și Nokia nu este exclusă, mai ales având în vedere faptul că Stephen Elop, actualul CEO al finlandezilor a fost un director executiv al Microsoft. Vestea în legătură cu această colaborare ar putea sosi pe 11 februarie, atunci când producătorul de telefoane are programată o întrunire cu investitorii și acționarii săi la Londra.

Handsetul Nokia cu Windows Phone 7 ar reprezenta un atuu atât pentru compania europeană, cât și pentru Microsoft, care are nevoie de o mai bună răspândire a OS-ului său mobil. Printre oficialii prezenți la inaugurarea sediului nou din SUA s-a numărat și Rich Green, CTO. Acesta a afirmat că este încântat de faptul că gigantul telecom este dispus să accepte schimbarea, asta după ce chiar Stephen Elop afirma în ianuarie că Nokia s-ar putea alătura altor ecosisteme software.

întrebarea este: Android sau WP7?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×