Panoul OLED al lui iPhone 8 şi cablurile aferente ajung pe Internet sub formă de fotografii

1.069 ori
<b>Panoul OLED al lui iPhone 8 şi cablurile aferente ajung pe Internet sub formă de fotografii</b>În vreme ce așteptăm sosirea invitațiilor pentru evenimentul Apple din septembrie, continuă campanie de leak-uri și vedem astăzi fotografii ale panoului OLED de pe iPhone 8. Alături sunt prezentate și cablurile aferente și vedem că sursa acestor

Credeaţi că aţi scăpat de leakuri de iPhone 8 doar pentru că am avut câteva zile de acalmie? Nu e cazul, pentru că azi revine Slashleaks cu imaginile de mai jos, care înfăţişează panoul OLED al terminalului nou, plus cabluri şi alte componente aferente.

Panou OLED iPhone 8

Observăm conectorii panoului, decupajele pentru camera frontală şi senzori, dar şi earpiece. Apoi vedem şi alţi conectori pentru componente de bază, de la porturi şi diferite ataşamente la porţiunile unde se vor conecta şuruburi. Avem şi o comparaţie cu un panou iPhone de generaţie trecută, doar pentru a înţelege evoluţia şi modul în care muchiile au fost reduse.

Panou OLED iPhone 8

Recent am văzut cum arată chipset-ul Apple A11, care va ajunge pe acest telefon, dar am luat contact şi cu randări noi ale lui iPhone 8, via McDonald's Australia. Am avut şi comparaţii cu iPhone 7 şi am descoperit huse speciale.

Panou OLED iPhone 8

Cum ne apropiem de finalul lunii august, creşte presiunea pe Apple să programeze un eveniment luna viitoare, pentru că în septembrie, cel târziu octombrie vedem de obicei conferinte de gen. Inevitabil in septembrie mai vine si iOS 11. Nu e foarte clar totuşi dacă iPhone 8 va fi gata la timp... Panoul de ecran pare să fie finalizat totuşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×