Carcasa lui iPhone 5C filmată În acțiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.296 ori
<b>Carcasa lui iPhone 5C filmată În acțiune (Video)</b>Sonny Dickson este o sursă destul de sigură când vine vorba de scăpări ale terminalelor mobile, iar astăzi el a publicat un clip hands on cu ceea ce pare a fi o carcasă de iPhone 5C. &nbsp; ​ E vorba de carcasa din plastic a handsetului, iar...

Sonny Dickson este o sursă destul de sigură când vine vorba de scăpări ale terminalelor mobile, iar astăzi el a publicat un clip hands on cu ceea ce pare a fi o carcasă de iPhone 5C.

​

E vorba de carcasa din plastic a handsetului, iar aceeași sursă a publicat ieri și o serie de fotografii cu terminalul în versiunea verde. Astăzi vedem acest model pe galben și vă reamintesc că noi zvonuri afirma că ar trebuie să ne așteptăm la un debut oficial pentru iPhone 5C și 5S pe 10 septembrie/25 octombrie, cu o conferință Apple la pachet.

Deja iPhone 5C e arhicunoscut, având în vedere numărul mare de scăpări legate de acest handset, deci nimic nu ne mai poate surprinde. Nu pot să nu mă gândesc că Apple se inspiră cam mult de la Nokia în ultima vreme, întâi cu designul iPod-ului sau de anul trecut și apoi cu acest colorit viu și carcase din plastic. Evident, e vorba de un trend general, deci nu neapărat de inspirație de la Nokia. Se merge pe terminale mai ieftine, cu carcase din plastic viu colorate. A devenit Apple trend follower în loc de trend setter?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×