Crearea de foldere În Windows Phone 8.1 GDR 1 prezentată În China (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.112 ori
<b>Crearea de foldere În Windows Phone 8.1 GDR 1 prezentată În China (Video)</b>Windows Phone 8.1 GDR1 a&nbsp;fost deja prezentat&nbsp;în China, iar în săptămâna ce abia începe, va fi lansat acest update și la nivel internațional. Probabil cea mai proeminentă funcție a sa, cea de creare a folderelor este prezentată în...

Windows Phone 8.1 GDR1 a fost deja prezentat în China, iar în săptămâna ce abia începe, va fi lansat acest update și la nivel internațional. Probabil cea mai proeminentă funcție a sa, cea de creare a folderelor este prezentată în clipurile de mai jos.

Clipurile au fost filmate la evenimentul oficial de lansare a lui Cortana și Windows Phone 8.1 GDR din Beijing. Microsoft are așteptări mari de la piața din China, unde modelele Lumia, mai ales cele low end că Lumia 520 s-au vândut ca pâinea caldă. în ce privește WP 8.1 Update 1 el va fi oferi automat și celor care încă rulează Windows Phone 8.1 Developer Preview și asta se va întâmpla în următoarele zile.

Același Update 1 aduce și posibilitatea de multi selectare pentru mesaje, SMS forwarding, refresh mai des la Live Tile-ul Windows Phone Store și posibilitatea de a crea foldere, evident. Observați cât de bine arată animația ce prezintă coninutul unui folder și cât d eusor este să creăm unul cu un simplu drag and drop și suprapunere de 2 itemuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×