Crearea de foldere În Windows Phone 8.1 GDR 1 prezentată În China (Video)

1.166 ori
<b>Crearea de foldere În Windows Phone 8.1 GDR 1 prezentată În China (Video)</b>Windows Phone 8.1 GDR1 a&nbsp;fost deja prezentat&nbsp;în China, iar în săptămâna ce abia începe, va fi lansat acest update și la nivel internațional. Probabil cea mai proeminentă funcție a sa, cea de creare a folderelor este prezentată în...

Windows Phone 8.1 GDR1 a fost deja prezentat în China, iar în săptămâna ce abia începe, va fi lansat acest update și la nivel internațional. Probabil cea mai proeminentă funcție a sa, cea de creare a folderelor este prezentată în clipurile de mai jos.

Clipurile au fost filmate la evenimentul oficial de lansare a lui Cortana și Windows Phone 8.1 GDR din Beijing. Microsoft are așteptări mari de la piața din China, unde modelele Lumia, mai ales cele low end că Lumia 520 s-au vândut ca pâinea caldă. în ce privește WP 8.1 Update 1 el va fi oferi automat și celor care încă rulează Windows Phone 8.1 Developer Preview și asta se va întâmpla în următoarele zile.

Același Update 1 aduce și posibilitatea de multi selectare pentru mesaje, SMS forwarding, refresh mai des la Live Tile-ul Windows Phone Store și posibilitatea de a crea foldere, evident. Observați cât de bine arată animația ce prezintă coninutul unui folder și cât d eusor este să creăm unul cu un simplu drag and drop și suprapunere de 2 itemuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×