GamerLand.ro oferă o explicație legată de eroarea site-ului prin care sunt oferite console și jocuri la 0 lei

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 3.506 ori
<b>GamerLand.ro oferă o explicație legată de eroarea site-ului prin care sunt oferite console și jocuri la 0 lei</b>După cum știți, acum câteva zile prin intermediul paginii de Facebook Mobilissimo ați descoperit faptul că site-ul gamerland.ro comercializează console și jocuri video la prețuri de 0 lei, aceasta fiind o situație similară cu cea în care și...

După cum știți, acum câteva zile prin intermediul paginii de Facebook Mobilissimo ați descoperit faptul că site-ul gamerland.ro comercializează console și jocuri video la prețuri de 0 lei, aceasta fiind o situație similară cu cea în care și eMAG s-a aflat acum ceva timp. Prin intermediul lui Mihai Arsene aflăm că cei de la GamerLand.ro au publicat un mesaj pentru cei nerăbdători să afle dacă produsele comandate vor fi livrate.

Astfel, echipa GamerLand ne comunică faptul că site-ul funcționează incorect încă din data de 20 decembrie, iar prețurile afișate nu sunt cele reale, motiv pentru care comenzile făcute nu vor fi procesate, respectiv trimise către cumpărători. Totuși, aceștia declară faptul că în aceste momente se face tot posibilul ca erorile de pe servere să fie reparate.

Deși potrivit acestora, site-ul este oprit, afișarea sa online încă se întâmplă datorită unei erori de sistem. întregul subiect poate fi discutat și pe platforma Reddit chiar aici. Cum vi se pare explicația celor de la GamerLand.ro?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×