HTC domină piața telefoanelor Windows Phone 7, urmată de Samsung și LG - iată statisticile

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.762 ori
<b>HTC domină piața telefoanelor Windows Phone 7, urmată de Samsung și LG - iată statisticile</b>Ceea ce vedeți mai jos nu reprezintă o serie de statistici bazate pe vânzările de terminale Windows Phone 7, ci pe cifrele furnizate de platforma de advertising adgac. Aceasta permite clienților săi să își livreze reclamele pe platforma WP7,...

Ceea ce vedeți mai jos nu reprezintă o serie de statistici bazate pe vânzările de terminale Windows Phone 7, ci pe cifrele furnizate de platforma de advertising adgac. Aceasta permite clienților săi să își livreze reclamele pe platforma WP7, incluzându-le în aplicații.

Ei bine, se pare că HTC se află în topul segmentului Windows Phone 7, cu peste 60% din handseturile ce rulează acest OS. Următoarele companii de pe podium sunt Samsung și LG, iar statistica de mai jos arată că modelul cel mai popular bazat pe platforma mobilă Microsoft este HTC HD7. Următorul pe listă este Samsung Omnia 7 și apoi LG E900.

După cum probabil știți deja, avem câte un review pentru fiecare dintre aceste modele, ele fiind atât foarte apreciate de public, cât și foarte populare, avantaj câștigat prin faptul că au fost primele modele WP7 de pe piață. Iată recenzia lui HTC HD7 aici, a lui Samsung Omnia 7 aici și a lui LG E900 (Optimus 7) aici.

Dell și ASUS încheie plutonul de terminale cu acest OS la bord. Oare cât de rapid va câștiga Nokia o cotă mare în acest grafic?

HTC domină piața telefoanelor Windows Phone 7, urmată de Samsung și LG - iată statisticile

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×