Huawei a vândut 40 milioane de terminale Honor X până acum; varianta 7X este preferata publicului

5.832 ori
<b>Huawei a vândut 40 milioane de terminale Honor X până acum; varianta 7X este preferata publicului</b>Suntem informați astăzi că cei de la Huawei au reușit comercializarea unui număr record de 40 milioane terminale Honor X, printre acestea numărându-se modele precum Honor 4X, Honor 6X sau Honor 7X. Acesta din urmă este

Cu ocazia aniversării de 4 ani de vineri, brandul Honor a făcut și câteva dezvăluiri cu privire la numărul de unități comercializate. Aflăm astfel că firma chineză a reușit să vândă peste 40 milioane de terminale Honor X, gamă ce include modele precum Honor 4X, Honor 6X și mai nou Honor 7X. Acesta din urmă se bucură de admirația publicului și ar vinde de 2 ori mai mult decât a făcut-o Honor 6X la debutul său.

Aflăm că în numai două ore de la startul campaniei Single's Day din China au fost vândute peste 300.000 unități Honor 7X prin intermediul retailerului Tmall.com, ceea ce este o cifră inedită. Și în Rusia se dovedește a fi un terminal popular, acolo unde se vinde de 3 ori mai bine decât Honor 6X o făcea în primele săptămâni ale lansării sale comerciale.

Secretul succesului este aici dat de design-ul modern, capabilitățile hardware peste medie și bineînțeles de preț. Honor 7X era prezentat oficial în octombrie și se remarcă printr-un display 18:9 de 6 inch, prin procesorul Kirin 659, cei 4 GB RAM și prin bateria de 3340 mAh. Costă 200 dolari în cea mai ieftină variantă și recent am aflat că va debuta și internațional, motiv pentru care îl așteptăm cu brațele deschise.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×