Iată rezultatele sondajelor de pe Facebook cu privire la popularitatea produselor LG În raport cu alte branduri de pe piață

Autor:  | Publicat în:  Sondaje 1.533 ori
<b>Iată rezultatele sondajelor de pe Facebook cu privire la popularitatea produselor LG În raport cu alte branduri de pe piață</b>După o inițiativă Mobilissimo pe care am pus-o în practică la începutul acestei luni, inițiativă ce a constat în desfășurarea unui sondaj pe pagina de Facebook, iată că acum putem afla cât de îndrăgite sunt produsele LG în comparație cu...

După o inițiativă Mobilissimo pe care am pus-o în practică la începutul acestei luni, inițiativă ce a constat în desfășurarea unui sondaj pe pagina de Facebook, iată că acum putem afla cât de îndrăgite sunt produsele LG în comparație cu alte branduri de pe piață, cum ar fi Sony, HTC, Samsung sau Apple.

Aflați că sondajul realizat de Mobilissimo a constat în postarea unei întrebări foarte simple la care cititorii trebuiau să răspundă cu numele brandului preferat. Cu toate că mare parte dintre aceștia au răspuns concret, au existat și persoane care s-au aflat pe lângă subiect. în fine..

Primul sondaj pe care l-am desfășurat a fost cel între Sony și LG, sondaj care a adunat un număr de 87 comentarii din partea fanilor Mobilissimo. Astfel, aflați că 19 dintre acestea au fost în afara subiectului, în timp ce 27 au fost voturi pentru Sony, iar restul de 41 comentarii în favoarea LG.

Următorul pe listă a fost duelul dintre HTC și LG

Următorul pe listă a fost duelul dintre HTC și LG, în care HTC s-a dovedi a fi alegerea publicului român. Dintre cele 102 comentarii lăsate la această întrebare, 15 s-au aflat în afara subiectului, în timp ce 36 de comentarii erau în favoarea companiei LG. Astfel, HTC a ieșit victorioasă cu un punctaj de 51 de voturi pozitive.

Sondajul numărul 3 s-a realizat Între Samsung și LG

Sondajul numărul 3 s-a realizat între Samsung și LG, companii rivale ce își au sediul de reședință în Coreea de Sud. Din nou, LG a rezultat din nou ca fiind brandul preferat de către fanii de pe Facebook care au lăsat 58 comentarii în favoarea acestuia. Pe de altă parte, Samsung pare a fi pierdut și admirația publicului, acest brand obținând doar 35 de voturi. De asemenea, au existat și 24 de comentarii în afara subiectului.

Ultimul, dar nu cel din urmă duel, a avut loc Între Apple și LG

Ultimul, dar nu cel din urmă duel, a avut loc între Apple și LG, sondaj care a scos la iveală o luptă foarte strânsă între fanii celor două companii. Dintr-un total de 117 comentarii lăsate, 19 au fost în afara subiectului, 48 dintre acestea favorabile LG, iar 50 favorabile pentru produsele Apple.

Așadar, LG pare a fi compania care încet-încet începe să se impună pe piața din România. După cum bine știm, noul flagship al producătorului sud-coreean, și anume LG G3 este unul dintre cele mai acesibile device-uri high-end de pe piață, acesta fiind disponibil la prețuri cuprinse între 2.300 - 2.700 lei.

Deși anul trecut, o mare parte dintre cititorii noștri ne-au tras la răspundere atunci când criticam involuția celor de la Samsung, și aplaudam evoluția HTC cu al lor One (M7), iată că acest sondaj inițiat de noi relevă din nou faptul că Samsung este într-o scădere accentuată de popularitate ce poate sta și pe seama lansării lui LG G3 în România.

Astfel, rezultă că Samsung nu mai este compania îndrăgită de acum 2 - 3 ani, mare parte din involuția companiei pe piață datorându-se design-ului neschimbat al modelelor flagship, cât și prețul acestora. Deși piața din România nu se poate compara cu cea globală, aceste date obținute în duelurile de mai sus ar putea atenționa Samsung cu privire la faptul că popularitatea brandului este în continuă scădere.

De remarcat și faptul că în timp ce LG, Samsung, Sony și HTC și-au lansat flagship-urile pentru acest an, gigantul american Apple încă se mai lasă așteptat cu al lor model iPhone 6, device ce ar putea schimba aceste procente în special datorită faptului că va integra un display de mari dimensiuni, lucru care ar putea atrage o mulțime de noi fani către acest brand. Mai jos aveți link-uri către fiecare recenzie în parte a flagship-urilor lansate de către producătorii mai sus menționați, cât și notele obținute de acestea.

Recenzii:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×