Mobicast #274: Cum a fost la Summer Well 2019, lansare Galaxy Note 10 + Huawei Harmony OS

680 ori
<b>Mobicast #274: Cum a fost la Summer Well 2019, lansare Galaxy Note 10 + Huawei Harmony OS</b>S-a mai dus o săptămână de vară şi a fost una tare încărcată. Am avut atât prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy Note 10 de la New York, cât şi debutul lui Huawei Harmony OS, dar şi Summer Well 2019 în weekend. Vorbim despre preţuri Note 10..

S-a mai dus o săptămână de vară şi a fost una tare încărcată. Am avut atât prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy Note 10 de la New York, cât şi debutul lui Huawei Harmony OS, dar şi Summer Well 2019 în weekend. Vorbim despre preţuri Note 10, specificaţii şi impresii, plus puţin Call of Duty, discutăm despre noul OS Huawei şi vedem ce mai e FAIL şi WIN. Avem şi câteva răspunsuri la întrebări, iar la final se lasă cu cidru, formaţii, 5G în pădure şi alte nebunii la #SummerWell19.

Iată ştirile săptămânii

1. Samsung Galaxy Note 10 Plus a devenit oficial şi are un ecran generos de 6.8 inch, 4 camere şi S Pen cu funcţii noi de telecomandă. Pune accent pe editarea video, mi se pare. 

2. Samsung Galaxy Note 10 a debutat la rândul său, fiind o variantă mai mică şi mai ieftină de Note 10 Plus. Are 3 camere, nu are microSD şi vine cu ecran de 6.3 inch.

3. V-am oferit şi un hands-on detaliat cu Note 10 Plus, insistând pe funcţii că editare video avansată, noile gesturi de control pentru camere, posibilitatea de a desena pe video şi Bokeh Video. 

4. Am trecut repede în revistă şi modelul cel mic, pe o nuanţă roz atractivă 

5. Avem şi articole cu tabeluri de preţuri pentru Note 10 şi Note 10 Plus în România şi există şi opţiunea de Trade In

6. Am jucat Call of Duty Mobile pe Galaxy Note 10+ şi m-am distrat de minune făcând-o. Jocul arată cam ca un titlu de PS3, iar telefonul vine cu funcţii Game Booster şi captură de ecran în timp ce ne jucăm. 

7. Huawei a prezentat Harmony OS, noul său sistem de operare, care poate rula pe orice, de la telefon la tableta, PC, ceas, televizor, servere, chiar orice. Este scalabil, open source şi are micro kernel, care îl face mai puţin vulnerabil la atacuri. Are un sistem diferit de Android, în care task-urile nu mai stau la coadă şi scade latentă.  

FAIL şi WIN

FAIL: Donald Trump întoarce iar spatele Chinei şi celor de la Huawei în stilul său caracteristic. Afirma că mai nou nu e gata de o colaborare cu China, iar Huawei rămâne în standby. 

WIN: Inginerii români au creat după 20 de ani de muncă un veritabil OZN, care e şi funcţional. Designul şi controlul mi se par demne de un proiect SpaceX.  

AMA

Am trecut şi la întrebări, parcă având mai puţine decât de obicei. M-aţi întrebat ce se va întâmpla cu telefoanele Huawei din 2018 şi 2019 la capitolul update-uri, dar cu Google Play Store. Aţi vrut să ştiţi ce părere am de iPhone 7 în 2019 şi dacă voi testa Samsung Galaxy Fold. Cu puţin noroc poate ajunge luna viitoare în România. Am fost întrebat şi când vine 5G pe telefoanele midrange, care e cea mai nouă versiune de Android care poate ajunge pe Xperia XZ Premium şi ce viitor are KaiOS.

Diverse/Summer Well 2019

Aici avem un articol dedicat lui Summer Well 2019, aşa că o rezum totul în câteva puncte:

Orange a oferit streaming 4K de pe scenă cu artişti pe un ecran uriaş, transmiţând video din drona via 5G

Organizarea a fost bună, zero cozi la mâncare şi băutură, multe autobuze pentru venit şi plecat, plus plată cu o brăţară contactless

Lineup-ul muzical a fost slab la Main Stage, dar Subcarpaţi şi trupa SPP au făcut show la scena Red Bull şi afterparty

Foarte scumpă mâncarea, cam orice costă 30 de lei. Am mâncat un Butter Chicken genial la IndiVan şi am descoperit cidrul foarte bun de la Stella Artois

A fost şi un stand de gaming Bucharest Gaming Week, cu un PC de pe vremuri cu primul Counter Strike. Aveau şi PS4, cu Mortal Kombat şi FIFA 19

Orange a avut cort comun cu Huawei, unde te puteai juca cu Huawei P30 Pro şi să îţi faci poze în diferite ipostaze inedite, pe un leagăn cu flori, sau între nişte globuri luminoase

Tot Orange a amenajat o zonă de vizionare filme, cu perne mari, o lună artificială pusă sus, ca şi cum ar fi pe cer şi filme noi, că "Venom" şi "Spider-Man: Into the Spider-Verse".

Lume mai multă decât anul trecut parcă, atmosfera zen, relaxare, mai răcoare decât în oraş cu siguranţă, dar mult de mers pe jos, dacă eşti ca mine şi mişuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×