Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 19 - 26 august 2012: Unboxing Nexus 7, unboxing P4 Alldro și noi mutări ale operatorilor din România

1.330 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 19 - 26 august 2012: Unboxing Nexus 7, unboxing P4 Alldro și noi mutări ale operatorilor din România</b>Suntem într-o nouă perioadă de vârf a lansărilor și gadgeturilor primite în teste la Mobilissimo.ro, având acum pe masa de teste nu mai puțin de 4 terminale: Google Nexus 7, Allview P4 Alldro, Samsung Galaxy Note 10.1 și Evolio Evotab Fun. Toate...

Suntem într-o nouă perioadă de vârf a lansărilor și gadgeturilor primite în teste la Mobilissimo.ro, având acum pe masa de teste nu mai puțin de 4 terminale: Google Nexus 7, Allview P4 Alldro, Samsung Galaxy Note 10.1 și Evolio Evotab Fun. Toate terminalele sunt extrem de interesante și atractive, iar două dintre ele și-au găsit locul în topul celor mai citite 10 articole ale acestei săptămâni. Hai să aflăm ce alte subiecte fierbinți ne-a adus ultima săptămână de vară.

10) RCS & RDS se apropie de licența 4G, împrumuta bani de la Citibank pentru achiziție! Licitație fără clienți din cauza crizei politice!

RCS & RDS e primul nume mare care apare pe lista operatorilor implicați în procesul de licitare pentru frecvențele 4G. Operatorul a împrumutat bani de la Citibank pentru a participa la licitație și se pare că e vorba de 25 de milioane de euro. Din păcate interesul nu e prea mare pentru această licitație, iar investitorii străini se tem să se implice prin finanțări în această bătălie pentru 4G, mai ales în contextul șubred politic de la noi din țară.

9) Apple vs Samsung, decizia din SUA și cum s-a deschis cutia Pandorei

Apple vs Samsung, decizia din SUA și cum s-a deschis cutia PandoreiIeri s-a luat în sfârșit o decizie în cazul Apple versus Samsung, verdictul fiindu-le favorabil celor de la Apple. Tot ieri Emil Dragota a publicat un articol în care analizează această decizie și efectele pe care le va avea ea asupra consumatorilor. în acest material se pune accentul asupra faptului că prețul telefoanelor va crește, atât la Samsung, cât și la Apple, deoarece vor urma renegocieri între companii și ele își vor reîmpărți piața smartphone. în plus, se va stabili un precedent, iar rivalii Apple se vor teme de acest gigant în urma acestei victorii.

8) Allview P4 Alldro Unboxing - primul smartphone dual SIM cu ecran Super AMOLED Plus din România scos din cutie (Video)

Allview P4 Alldro Unboxing - primul smartphone dual SIM cu ecran Super AMOLED Plus din România scos din cutie (Video)A sosit la noi în teste atât tableta Google Nexus 7, cât și telefonul Allview P4 Alldro. Acesta este primul smartphone dual SIM cu ecran Super AMOLED Plus din România, pe care l-am scos din cutie în fața camerei. El vine cu o pereche de căști surprinzător de bune, manual, cablu USB, încărcător și un preț de 1299 lei. Acest telefon are Bitdefender Mobile Security preinstalat și aflați că vă pregătim o recenzie detaliată pentru el.

7) 5 operatori de telefonie din România intra în licitația pentru spectru 4G

5 operatori de telefonie din România intra În licitația pentru spectru 4Gîncă un articol despre licitația pentru spectrul 4G în țara noastră, de această dată cu mai mulți operatori implicați. Pe lângă RCS & RDS, acum avem pe listă și 2K Telecom, Cosmote, Orange și Vodafone România. Candidaturile de participare la licitație au fost trimise deja și vor exista două tipuri de licențe acordate: pe termen lung adică 15 ani și pe termen scurt adică 1 an și 3 luni. Majoritatea blocurilor de benzi în cadrul licitației pe termen scurt e compusă din cele folosite de Orange și Vodafone.

6) Samsung Galaxy S II Plus și o primă imagine, date tehnice (neoficiale)

Samsung Galaxy S II Plus și o primă imagine, date tehnice (neoficiale)Existau zvonuri despre Samsung Galaxy S II Plus încă din luna mai a acestui an, ca terminal urmaș al lui Galaxy S II, care până la urmă s-a dovedit a fi Galaxy S III. și până la urmă se pare că există un S II Plus, dacă ne luăm după imaginea și informațiile din acest articol. Terminalului îi este asociat un ecran de 4.52 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli și tehnologie Super AMOLED Plus. în plus, avem și un procesor dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare, plus Android 4.0 ICs.

5) Ce și-a dorit Samsung să implementeze în Galaxy S III? (video)

Ce și-a dorit Samsung să implementeze În Galaxy S III? (video)Atunci când a apărut Samsung Galaxy S III, exista un soi de zicala la adresa sa: "Samsung Galaxy S III, telefon creat de avocați". E vorba despre faptul că designul a fost creat în așa fel încât să evite orice problemă cu brevetele Apple. Acum aflăm din clipul integrat în acest articol povestea reală din spatele terminalului. E vorba aici despre un device inspirat de natură, de la sunetele pe care le scoate la feelingul oferit de carcasă. Experiența lui Galaxy S III trebuie să semene cu "o plimbare în pădure".

4) FBI închide site-urile pirat cu aplicații Android! 3 nume mari au dispărut deja!

FBI Închide site-urile pirat cu aplicații Android! 3 nume mari au dispărut deja!De vreme ce Android a evoluat atât de mult, era de așteptat să apară și site-urile pirat, care oferă copii ale aplicațiilor cu plata din Play Store. Ei bine, în această săptămână FBI a luat măsuri și a închis 3 mari site-uri care ofereau warez de acest gen. E vorba despre Applanet, care oferă 15.000 de aplicații Android, SnappzMarket, cu 50.000 de aplicații și appbucket.net. Deocamdată nu au fost prinși cei vinovați.

3) Tolba cu speculații: Microsoft sapă Nokia, RIM e sabotată, LG fură tehnologie de la Samsung (Editorial)

Tolba cu speculații: Microsoft sapă Nokia, RIM e sabotată, LG fură tehnologie de la Samsung (Editorial)Un editorial marca Alex Stănescu, în care sunt cuprinse toate speculațiile din ultimul an cu privire la diferite preluări de companii sau sabotaje. Se discută despre infiltrarea de angajați Microsoft la Nokia pentru a putea cumpăra compania, despre sabotajul pe care îl pățește RIM și despre cum HP a dizolvat Palm pentru a înlătura un pericol viitor. Speculații foarte interesante în acest articol!

2) Google Nexus 7 unboxing - scoatem din cutie cea mai atractivă tableta a momentului (Video)

Google Nexus 7 unboxing - scoatem din cutie cea mai atractivă tableta a momentului (Video)Interesul e major pentru tableta Google Nexus, care vine cu o diagonală de 7 inch, Android 4.1 Jelly Bean și un preț de 1200 de lei. Am realizat un unboxing pentru acest device, în care v-am prezentat conținutul cutiei sale și apoi un scurt preview al funcțiilor sale. Tableta dispune de un procesor quad core Tegra 3, 16 sau 8 GB spațiu de stocare și 1 GB RAM. Rezoluția sa este de 1280 x 800 pixeli. Urmează un review (text) detaliat publicat cât de curând!

1) Câteva dintre aplicațiile folosite în mod uzual de un redactor Mobilissimo.ro

Câteva dintre aplicațiile folosite În mod uzual de un redactor Mobilissimo.roProbabil sunteți curioși ce fel de aplicații folosește un redactor Mobilissimo.ro. Ei bine, în cazul lui Mircea Vasile, utilizator de Galaxy Nexus, el se bazează pe Android 4.1.1 Jelly Bean, cu root și bootloader blocat. Printre aplicațiile sale preferate se număra Nova Launcher Beta 6, Notification Toggle, Smart Screen Off, widgeturi precum cele pentru starea vremii (Recast), SyPressure Pro (barometru) și widgeturi pentru a citi cele mai noi știri (Minimal Reader). Lista e mult mai lungă și include și TuneIn Radio Pro și PowerAmp pe zona de audio/radio.

încă o săptămână de vară s-a dus, ultima chiar și urmează acum cele 3 săptămâni de foc ale începutului de septembrie. întâi avem IFA 2012 săptămâna viitoare, cu prezentarea lui Galaxy Note 2 și a noilor telefoane Sony, apoi avem pe 5 septembrie lansarea de telefoane Nokia cu Windows Phone 8, iar pe 12 septembrie debutul lui iPhone 5. Rămâneți alături de noi pentru a trăi toate aceste experiențe împreună!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×