Precomenzile lui Oppo Find 7a Încep pe 7 aprilie; Versiunea Full HD e gata de lansare!

1.069 ori
<b>Precomenzile lui Oppo Find 7a Încep pe 7 aprilie; Versiunea Full HD e gata de lansare!</b>Oppo Find 7 a fost anunțat săptămâna trecută, în 2 versiuni, una cu ecran Full HD și alta cu ecran Quad HD. Prima poartă numele de Oppo Find 7a, iar a doua este Oppo Find 7 și atât. Această primă versiune, cea cu ecran 1080p va fi oferită...

Oppo Find 7 a fost anunțat săptămâna trecută, în 2 versiuni, una cu ecran Full HD și alta cu ecran Quad HD. Prima poartă numele de Oppo Find 7a, iar a doua este Oppo Find 7 și atât. Această primă versiune, cea cu ecran 1080p va fi oferită prin precomanda începând cu 7 aprilie.

Varianta cu ecran cu rezoluție ridicată va fi disponibilă ceva mai încolo în 2014. Rețineți că data de 7 aprilie este valabilă pentru piața din China, iar site-ul Oppo Style nu menționează vreun preț deocamdată. Din câte știm, Oppo Find 7 va fi mai accesibil decât Samsung Galaxy S5 și HTC One M8, iar versiunea 7a va fi chiar și mai ieftină.

Oppo are în plan și o promoție specială, pe care promite că o va dezvălui celor care îi urmăresc pe Facebook și Google+. Vă reamintesc că acest smartphone vine cu un display de 5.5 inch, 16 GB stocare, 2 GB RAM, o cameră de 13 MP, Android 4.3 și un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 801.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×