QuickMobile livrează primul phablet Samsung Galaxy Note 5 din România

1.977 ori

În urmă cu o săptămână, direct din New York aflam că Samsung tocmai dezvăluia smartphone-ul Galaxy Note 5, un terminal al cărui design se inspiră din seria Galaxy S. După cum v-am informat și aici, la scurt timp de la anunțul...

În urmă cu o săptămână, direct din New York aflam că Samsung tocmai dezvăluia smartphone-ul Galaxy Note 5, un terminal al cărui design se inspiră din seria Galaxy S. După cum v-am informat și aici, la scurt timp de la anunțul telefonului, retailerul român, QuickMobile.ro lista deja telefonul în stoc.

QuickMobile livrează primul phablet Samsung Galaxy Note 5 din România

Pe pagina de Facebook, Quickmobile, vedem astăzi o fotografie cu primul model Note 5 livrat în România, acesta fiind versiunea aurie cu 32 GB spațiu intern de stocare. Din punct de vedere tehnic, avem parte de un panou Quad HD de 5.7 inch, 4 GB memorie RAM și de un procesor octa-core Exynos 7420.

Ni se pune la dispoziție o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, dar și un stylus de nouă generație a cărui modalitate de eliberare se aseamănă cu cea a unui pix. Modelul cu 32 GB de stocare, costă 3.899 lei la QuickMobile.ro și poate fi comandat chiar de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×