QuickMobile livrează primul phablet Samsung Galaxy Note 5 din România

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.920 ori

În urmă cu o săptămână, direct din New York aflam că Samsung tocmai dezvăluia smartphone-ul Galaxy Note 5, un terminal al cărui design se inspiră din seria Galaxy S. După cum v-am informat și aici, la scurt timp de la anunțul...

În urmă cu o săptămână, direct din New York aflam că Samsung tocmai dezvăluia smartphone-ul Galaxy Note 5, un terminal al cărui design se inspiră din seria Galaxy S. După cum v-am informat și aici, la scurt timp de la anunțul telefonului, retailerul român, QuickMobile.ro lista deja telefonul în stoc.

QuickMobile livrează primul phablet Samsung Galaxy Note 5 din România

Pe pagina de Facebook, Quickmobile, vedem astăzi o fotografie cu primul model Note 5 livrat în România, acesta fiind versiunea aurie cu 32 GB spațiu intern de stocare. Din punct de vedere tehnic, avem parte de un panou Quad HD de 5.7 inch, 4 GB memorie RAM și de un procesor octa-core Exynos 7420.

Ni se pune la dispoziție o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, dar și un stylus de nouă generație a cărui modalitate de eliberare se aseamănă cu cea a unui pix. Modelul cu 32 GB de stocare, costă 3.899 lei la QuickMobile.ro și poate fi comandat chiar de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×