[UPDATE: Este doar un fals] Samsung Galaxy S10 apare sub forma unui posibil prototip: fără muchii, fără cameră frontală la vedere sau breton

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.025 ori
<b>[UPDATE: Este doar un fals] Samsung Galaxy S10 apare sub forma unui posibil prototip: fără muchii, fără cameră frontală la vedere sau breton</b>Din când în când mai ne ajung la îndemnână și imagini cu așa-zise terminale prototip, un exemplu fiind fotografia de astăzi care l-ar prezenta pe Galaxy S10. Sunt destul elemente în cazul de față care să ne facă să credem că este doar o editare

UPDATE 26 IUNIE: Exact cum era de așteptat, imaginea pe care o vedeți mai jos s-a dovedit a fi un fals - fiind de fapt opera unui cunoscător în Photoshop ce a decis să își imagineze viitorul flagship Samsung într-o manieră futuristă. Cumva, leaker-ul IceUniverse este cel care a prezentat primul ambele imagini de aici, fapt care îi cam scade din credibilitate, părerea mea.

Galaxy S9+ edit

ARTICOL INIȚIAL 20 IUNIE

În ultimele zile un zvonac numit IceUniverse a fost pe val, dezvăluind o sumedenie de detalii despre telefoane nelansate încă. A avut detalii despre Samsung Galaxy Note 9, Galaxy S10, Oppo Find X şi Pixel 3 XL. Acum revine cu o imagine care ar fi asociată unui prototip de Galaxy S10.

Anul 2019 va fi special pentru Samsung, pentru că marchează împlinirea a 10 ani de existenţa a seriei Galaxy S, dar şi posibila apariţia a telefonului pliabil Galaxy X. Zvonurile afirmă că Galaxy S10 ar putea sosi în ianuarie, iar Galaxy X prin martie sau oricând după MWC 2018. Revenind la prototip, trebuie spus că Ice Universe nu a menţionat clar numele "Galaxy S10", ci doar "beyond" adică "dincolo".

Galaxy S10 Concept

Acesta ar fi numele de cod adoptat intern de Samsung pentru a-şi defini viitorul flagship. Ideea este de a duce conceptul de Infinity Display la nivelul următor. Scapă de decupaj pentru camera frontală, difuzor de convorbiri, senzori, taie şi "bărbia" şi "fruntea" şi nici nu lasă loc de breton. Toate de dragul includerii unui display cu screen to body ratio cât mai mare.

Nu putem decât să ne gândim că senzorii şi camera frontală sunt în module pop up ca la Vivo NEX sau glisante ca la Oppo Find X. Există şi teoria ca ele să fie ascunse direct sub panoul de ecran. Modelul viitor ar urma să includă şi o cameră frontală cu capacitate de scanare 3D, rivală cu sistemul True Depth/ Face ID de la Apple. Ecranul de 6.2 inch ar trebui să fie capabil să emită sunet, înlocuind astfel difuzorul de sus.

Remarcăm şi butonul dedicat Bixby din stânga, iar în rest toate butoanele clasice sunt la posturi. Suntem precauţi şi privim această imagine drept o editare optimistă a unui Galaxy S9+, sau un concept foarte bine randat. Cert e ca avalanşa de scăpări credibile va începe cu adevărat pentru S10 DUPĂ ce devine real Note 9 în august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×