Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 25 martie - 1 aprilie: review iPad 3, review LG Optimus 3D Max și Crazy Days la eMag

Autor:  | Publicat în:  Top articole 1.048 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 25 martie - 1 aprilie: review iPad 3, review LG Optimus 3D Max și Crazy Days la eMag</b>A fost o săptămână foarte ocupată pentru shopaholici și reviewerii de la Mobilissimo.ro. în vreme ce cumpărătorii au fost bombardați cu oferte Crazy Days de la eMag, noi la Mobilissimo.ro v-am adus recenzie după recenzie, la terminalele cele...

A fost o săptămână foarte ocupată pentru shopaholici și reviewerii de la Mobilissimo.ro. în vreme ce cumpărătorii au fost bombardați cu oferte Crazy Days de la eMag, noi la Mobilissimo.ro v-am adus recenzie după recenzie, la terminalele cele mai noi, unele chiar nelansate. Ați avut review la iPad 3 urmat de două telefoane LG de ultima generație și o serie de articole interesante pe care le analizăm mai jos.

10) HTC One X are parte de precomenzi mari deja, afirmă un oficial al producătorului asiatic

Pe ultimul loc în top 10 îl găsim pe HTC One X, care va veni în România la jumătatea lunii aprilie și care are deja precomenzi mari, după cum afirma chiar HTC. Se zvonește că doar în Taiwan ar fi fost zeci de mii de comenzi și se pare că în Germania deja a început să se vândă modelele One X și One S. Prețurile sunt în jur de 580 de euro pentru One X și 520 pentru One S!

9) O tabletă din 1994 contestă dreptul Apple de a pretinde că a inventat designul clasic de tablete! (Video)

O tabletă din 1994 contestă dreptul Apple de a pretinde că a inventat designul clasic de tablete! (Video)Un articol publicat chiar ieri pare a vă fi stârnit interesul, deoarece cumva a reușit să urce direct pe locul 9 în topul știrilor Mobilissimo.ro pe ultimele 7 zile. E vorba aici de un clip din 1994 în care se prezintă conceptul unei tablete, idee futuristă la acea vreme. Designul tabletei și ideea în sine au fost folosite de Samsung la tribunal, în cadrul procesului în care Apple îi acuză că au copiat designul lui iPad. iPad ar fi fost la rândul său inspirat din acest clip, se pare...

8) LG Optimus LTE P936, review în premieră - al doilea telefon cu ecran HD se comportă excelent, are o cameră de calitate, design atractiv (Video)

LG Optimus LTE P936, review În premieră - al doilea telefon cu ecran HD se comportă excelent, are o cameră de calitate, design atractiv (Video)LG Optimus LTE P936 este un handset căruia i-am făcut review în premieră mondială și avem aici de-a face cu al doilea handset cu ecran HD care ajunge în țara noastră, după Galaxy Nexus. Terminalul vine cu un design atractiv, camera de 8 megapixeli, procesor dual core, ecran de 4.5 inch cu rezoluție 720p și Android 2.3 Gingerbread deocamdată. Totuși terminalul e gata de Android 4.0 ICS și are chiar și acele 3 butoane capacitive compatibile cu acest OS.

7) HTC Dual SIM!? Se poate, doar în China - iată modelul HTC Wind T328w cu Android 4.0

HTC Dual SIM!? Se poate, doar În China - iată modelul HTC Wind T328w cu Android 4.0Dacă e cineva care să comercializeze un telefon HTC dual SIM, atunci China e acea piață. Avem de-a face aici cu modelul HTC Wind T328W, un dual SIM cu Android 4.0 și cu design ce amintește ușor de HTC One S. Terminalul vine cu un display Super LCD WVGA de 4 inch, interfața HTC sense 4., Bluetooth 3.0 și Beats Audio. Handsetul are și 4 GB memorie internă, 512 MB RAM și o baterie de 1650 mAh. Pe când și la noi?

6) Crazy Days eMag ziua 3: laptopuri ASUS cu reduceri de 20%! Tableta ASUS Slider la super preț!

Crazy Days eMag ziua 3: laptopuri ASUS cu reduceri de 20%! Tableta ASUS Slider la super preț!Una dintre cele mai tari zile de oferte de la eMag în cadrul Crazy Days a fost cea de miercuri, în care am avut discounturi mari la laptopurile ASUS și chiar și la o tabletă a acestora. Promoția a inclus reduceri de 20%, aplicate seriei de laptopuri K și X. Tableta ASUS Slider 10.1 inch, cea dotată cu tastatura glisantă a intra și ea la promoții, cu un pre de 1.359 lei. Cel mai ieftin laptop a fost ASUS X54C-SX161D, care costă 1.159 lei. Am avut la dispoziție și un netbook foarte ieftin, de 783 de lei, dar mai multe despre asta în articol.

5) Boid (Android) - Un client de Twitter superb, bazat pe inspirația unor puști!

Boid (Android) - Un client de Twitter superb, bazat pe inspirația unor puști!Noul nostru coleg, Mircea Vasile a descoperit Boid, un client de Twitter pentru Android bazat pe inspirația unor puști. Boid e în stadiul alpha al dezvoltării și a fost testat de Mircea pe un Galaxy Nexus. Interfața clientului este în întregime Holo, exact cea dorită de Google pentru aplicațiile Android 4.0. Avem taburi pentru Timeline, Mentions, Messages și Trends și putem naviga între ele cu un gest swipe stânga sau dreapta.

4) Android - Perfect Keyboard Pro review (Concurs)

Android - Perfect Keyboard Pro review (Concurs)Un alt articol scris de Mircea Vasile face referire la Perfect Keyboard Pro, o tastatură pentru Android cu multiple opțiuni de personalizare. Avem la dispoziție și un meniu structurat logic, astfel că nu vă veți pierde printre taburi, cum se întâmplă cu alte tastaturi. Aplicația oferă și suport pentru limba romana cu toate diacriticile, dar din păcate dicționarul romanesc nu este încă disponibil. Sunt preinstalate 9 teme de pe cele mai faimoase platforme și avem la dispoziție și gesturi configurabile pentru control, cu sensibilitatea reglabilă.

3) Review LG Optimus 3D Max - în sfârșit un telefon viabil cu cameră și display 3D (Video)

Review LG Optimus 3D Max - În sfârșit un telefon viabil cu cameră și display 3D (Video)Iată încă o recenzie de telefon LG de noua generație, de această dată LG Optimus 3D Max, un handset cu design elegant, camera duala 3D de 5 megapixeli și ecran 4D de 4.3 inch. Au fost rezolvate toate problemele predecesorului său, LG Optimus 3D, de la cea cu bateria, la durerile de cap date de efectele 3D sau designul butucănos. Handsetul păstrează acea interfață specială 3D pentru funcțiile tridimensionale și oferă o experiență de gaming și filme 3D deosebită.

2) Android 4.0.4 pe Galaxy Nexus. Primele impresii!

Android 4.0.4 pe Galaxy Nexus. Primele impresii!Ei bine iată că Ice Cream Sandwich a ajuns la versiunea Android 4.0.4, care a sosit printre altele pe Samsung Galaxy Nexus și Motorola Xoom. Noul release aduce îmbunătățiri de stabilitate, performanță mai bună a camerei, rotire mai lină a imaginii pe ecran, tranziții line și rapide și o recunoaștere mai bună a numerelor de telefon. întregul OS are acm o viteză mai mare și avem acum un nou meniu la apăsarea lungă a butonului de power, introdus în Android 4.0.3.

1) Review Noul iPad/iPad 3 - Retina Display și cameră foarte bună... în haine de iPad 2! (Video)

Review Noul iPad/iPad 3 - Retina Display și cameră foarte bună... În haine de iPad 2! (Video)și pe locul 1 în această ultimă săptămână se afla recenzia lui iPad 3 aka Noul iPad, care ne-a fost oferit în teste de către Quickmobile.ro. Am fost surprinși plăcut de cameră să iSight de 5 megapixeli cu captura 1080p, iar ecranul Rețină a fost scos în evidență de jocuri ca Infinity Blade II sau de cele mai noi trailere HD de pe YouTube. Durata de viață a bateriei este aceeași ca la iPad 2, iar device-ul nu se încinge atât de rău pe cât afirma zvonurile, ci doar se încălzește ușor după câteva zeci de minute de gaming, ca de altfel toate tabletele de pe piață. Per total o tabletă de nota 9, dar nu atât de utilă dacă ești deja posesor de iPad 2...

Urmează încă o săptămână plină de debuturi, cel european pentru HTC One X și One S, poate și One V și așteptăm și sosirea lui Sony Xperia S în teste. Rămâneți pe Mobilissimo.ro și așteptați-vă la concursuri, știri de ultimă oră și analize detaliate ale peisajului modern telecom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×