Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 8 aprilie - 15 aprilie: Unboxing HTC One X, review Sony Xperia S, cele mai bune oferte ale operatorilor locali

1.710 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 8 aprilie - 15 aprilie: Unboxing HTC One X, review Sony Xperia S, cele mai bune oferte ale operatorilor locali</b>încep prin a vă spune Paste Fericit și toate cele bune și apoi vă amintesc că am avut o săptămână tare ocupată. în ultimele 7 zile v-am oferit review-ul lui Sony Xperia S, unboxing-ul lui HTC One X, review al aplicației HBO GO și câteva...

încep prin a vă spune Paste Fericit și toate cele bune și apoi vă amintesc că am avut o săptămână tare ocupată. în ultimele 7 zile v-am oferit review-ul lui Sony Xperia S, unboxing-ul lui HTC One X, review al aplicației HBO GO și câteva analize ale ofertelor operatorilor locali. Acum pregătim și recenzia lui HTC One X, primul telefon quad core din România și vă invităm și pe forumul nostru aflat în plină creștere. între timp haideți să vedem care au fost cele mai populare 10 articole ale ultimei săptămâni.

10) TOP 5: Cele mai bune oferte Cosmote pentru un smartphone Android

Colegul Emil a realizat o analiză a celor mai bune oferte de la Cosmote pentru smartphone-urile Android. Pe primul loc în topul sau se situează Motorola Motoluxe, disponibil la prețul de 599 lei, cu abonament de 12 euro pe lună, ce oferă 1500 de minute și 1500 de mesaje în rețea și 160 de minute naționale, plus 1 GB trafic 3G și alte beneficii. Pe 2 se afla Sony Ericsson Xperia Neo V, dar mai multe detalii aflați din articolul complet

9) Evolio Evotab 2 și cum se face upgrade la Android 4.0.3 Ice Creăm Sandwich?

Evolio Evotab 2 și cum se face upgrade la Android 4.0.3 Ice Creăm Sandwich?Dacă sunteți posesori de Evolio Evotab 2, cea mai tentanta tableta ca preț în acest moment, ei bine aflați că puteți să faceți update la Android 4.0.3 Ice Creăm Sandwich. Noi avem un tutorial detaliat pentru voi, care vă oferă modalitatea de instalare a celui mai nou Android pe tableta cu CPU single core de 1 GHz și 512 MB RAM. în primul rând veți descărca un fișier zip de pe site-ul Evolio.ro, care conține softurile de care aveți nevoie. Rețineți și că nu veți păstra aplicațiile pe care le-ați avut înainte de instalare, dar mai multe despre asta în ghidul complet.

8) Analiză a abonamentelor cu internet 3G pe telefon: Cosmote, RCS & RDS, Orange și Vodafone

Analiză a abonamentelor cu internet 3G pe telefon: Cosmote, RCS & RDS, Orange și VodafoneDacă v-ați dorit neapărat un abonament cu internet 3G pe telefon, atunci puteți alege una dintre ofertele de la Cosmote, Vodafone, Orange și RCS & RDS. Noi avem o comparație între ofertele acestor operatori, axate pe aspectul Internet. Cosmote ne oferă Cosmote Smart L, cu 1 GB trafic inclus și preț de 28.52 euro, în vreme ce RCS & RDS ne oferă Digi Net Mobile, cu trafic nelimitat și gratuitate cu abonament de Internet Fiberlink 1 și 2. Orange și Vodafone oferă ambele 1 GB trafic, la prețurile de 8, respectiv 9/12 euro (în funcție de abonament).

7) HBO GO România review - analizăm aplicația de streaming/VOD pentru cinefili (Video/Concurs)

HBO GO România review - analizăm aplicația de streaming/VOD pentru cinefili (Video/Concurs)HBO GO România este o aplicație foare interesantă, disponibilă gratuit pe PC, terminale iOS și Android. Ea permite vizionarea în regim de streaming a celor mai noi filme și seriale direct pe telefon, tableta cu PC. Utilizatorii au doar nevoie să fie abonați Maxpack la Romtelecom sau alții provideri suportați în acest moment. Veți beneficia de o calitate grafică de excepție a filmelor și de un streaming care se încarcă fără pic de buffering, chiar dacă dați fast forward și o oră în film.

6) Vrem sau chiar avem nevoie de Quad-Core?

Vrem sau chiar avem nevoie de Quad-Core?Noul coleg Mircea Vasile ne propune un articol despre necesitatea procesoarelor quad core pe telefoane și tablete. în primul rând aflați că nu e neapărat nevoe să ne luăm după numărul de core-uri când analizăm un terminal. Contează foarte mult și memoria RAM, iar de exemplu platforma ȚI OMAP aleasă pentru Galaxy Nexus include memorie dual channel și procesor dedicat (DSP) pentru redare video 1080p cu accelerare hardware. Multe companii, precum Sony vor continua să meargă pe mâna procesoarelor dual core, schimbând generația de procesoare la Cortex A15. Un articol foarte interesant pe care vi-l recomand cu multă căldură!

5) Nokia Lumia 800 și 710 intră în oferta Cosmote și o mică problemă..

Nokia Lumia 800 și 710 intră În oferta Cosmote și o mică problemă..Iată că telefoanele Lumia de la Nokia au intrat în oferta Cosmote în sfârșit și e vorba aici despre Nokia Lumia 800 și Lumia 710. Lumia 800 costă la Cosmote 1.499 lei, fără abonament, în vreme ce Nokia Lumia 710 costă 999 lei fără abonament. Cel mai mic preț la care găsiți telefoanele la Cosmote este de 229 de lei pentru Lumia 800, cu abonament Cosmote Smart XXL de 55.8 euro pe lună, respectiv 19 lei pentru Lumia 710, cu același abonament.

4) Așa mi-am găsit File Manager-ul perfect, pentru Android!

Așa mi-am găsit File Manager-ul perfect, pentru Android!Mircea Vasile scrie un articol despre file manager-ul ideal pentru Android și ce criterii trebuie să aveți în vedere în alegerea să. în primul rând este interfață, primul aspect de luat în calcul, apoi suportul de opțiuni variate de rețea (LAN/FTP), plus suport Dropbox și Box și posibilitatea de a monta directorul ca Readable/Writable și de a seta permisiunile pentru aplicații. X-Plore File Manager este o opțiune recomandată de Mircea.

3) TOP 5: Cele mai bune oferte Vodafone pentru un smartphone Android

TOP 5: Cele mai bune oferte Vodafone pentru un smartphone AndroidEmil Dragota a analizat cu atenție ofertele smartphone de pe site-ul vodafone.ro, căutând cele mai interesante oferte. I-a atras atenția ofertă pentru HTC ChaCha, disponibil la prețul de 301 lei cu abonament de 12 euro pe lună. După cum știți, acest telefon a fost foarte apreciat la Mobilissmo.ro în 2012, datorită designului său care îmbina perfect un touchscreen de dimensiuni rezonabile cu o tastatură foarte comodă, plus buton Facebook. Pe locul 2 se afla Samsung Galaxy Ace Plus, care costă 301 lei cu abonament de 15 euro pe lună.

2) Review Sony Xperia S - încărcare rapidă, carcasă anti-murdarire și transparență atractivă, plus mici defecte (Video)

Review Sony Xperia S - Încărcare rapidă, carcasă anti-murdarire și transparență atractivă, plus mici defecte (Video)Iată în sfârșit și review-ul detaliat pentru Sony Xperia S, unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale începutului de an. Avem de-a face cu un telefon cu o bară transparenta în partea inferioară, o cameră de 12 megapixeli și un ecran HD de 4.3 inch. Am realizat o galerie foto la Salonul Auto București folosind camera acestui telefon și i-am testat calitatea audio și video, am analizat originalitatea interfatei și plusurile pe care le aduce Sony prin MediaScape și TimeScape, plus modul în care se comportă acest terminal cu diferite aplicații și jocuri instalate. Avem un review detaliat pentru voi, ca de obicei!

1) HTC One X scos din cutie la Mobilissimo.ro - design superb, interfață ultrarapidă (Video)

HTC One X scos din cutie la Mobilissimo.ro - design superb, interfață ultrarapidă (Video)Se pare că ați manifestat un interes deosebit pentru HTC One X, primul telefon quad core din țara noastră, care tocmai a sosit în oferta evomag.ro și la noi în teste. Terminalul a fost scos din cutie cu nici 2 zile în urmă și deja e pe primul loc în topul nostru. Sunt sigur că așteptați cu mare interes recenzia acestui terminal cu ecran HD de 4.7 inch și camera de 8 megapixeli iar ea va sosi la mijlocul săptămânii viitoare, deci rămâneți pe Mobilissimo.ro și pe forumul nostru nou.

Urmează o săptămână ocupată cu HTC One X trecut prin tot soiul de teste, cu obișnuitele zvonuri despre iPhone 5 și și Samsung Galaxy S III și cu o mulțime de analize, teste și comparații din universul telecom. încă o dată Paste Fericit și odihnă plăcută!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×