Xiaomi îşi recunoaşte înfrângerea faţă de Huawei, vânzând 73 de milioane de handseturi în acest an

790 ori
<b>Xiaomi îşi recunoaşte înfrângerea faţă de Huawei, vânzând 73 de milioane de handseturi în acest an</b>Huawei a anunţat recent că ar fi depăşit pragul de 100 de milioane&nbsp;de telefoane v&acirc;ndute &icirc;n anul curent, cimentandu-şi poziţia a treia &icirc;n r&acirc;ndul celor mai mari producători de telefoane din lume. Pentru o scurtă...

Huawei a anunţat recent că ar fi depăşit pragul de 100 de milioane de telefoane vândute în anul curent, cimentandu-şi poziţia a treia în rândul celor mai mari producători de telefoane din lume. Pentru o scurtă perioadă de timp poziţia aparţinuse celor de la Xiaomi, care acum îşi recunosc înfrângerea faţă de rivalii locali.

Xiaomi ar fi vândut 73 de milioane de unităţi în acest an şi deşi numărul reprezintă o creştere cu mai bine de 50% faţă de 2014, pretenţiile şi aşteptările erau mai mari. Şi asta pe fondul unei extinderi accentuate în India şi către Asia de sud Est. Fondatorul Xiaomi, Lei Jun a declarat că vrea ca Xiaomi să ajungă cel mai mare producător de smartphone-uri în următorul deceniu.

Acelaşi Lei Jun estimase pentru 2015 cu luni în urma între 80 şi 100 de milioane de smartphone-uri vândute, dar nu credem că îl afectează prea rău aceste cifre. De ce? Pentru că planurile pentru 2016 sunt mari, includ un Xiaomi Mi 5 care se anunţă a fi excelent şi pentru că publicul din China e fidel acestui brand.

Va fi o bătălie foarte strânsă între Xiaomi şi Huawei la anul, care va lovi indirect și în Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×