Top 10 telefoane high-end (peste 1.200 lei) recomandate pentru Black Friday 2014

5.379 ori
<b>Top 10 telefoane high-end (peste 1.200 lei) recomandate pentru Black Friday 2014</b>Cu doar două zile rămase înainte de startul evenimentului de cumpărături Black Friday, astăzi este momentul pentru topul cu numărul 5 ce include 10 smartphone-uri cu dotări high-end recomandate pentru achiziție. Aflați că aceste device-uri vor...

Cu doar două zile rămase înainte de startul evenimentului de cumpărături Black Friday, astăzi este momentul pentru topul cu numărul 5 ce include 10 smartphone-uri cu dotări high-end recomandate pentru achiziție. Aflați că aceste device-uri vor fi afișate mai jos în mod aleator, intervalul de preț fiind stabilit între 1.200 și 2.600+ lei.

  1. LG G3 (review)

Un terminal de top al anului 2014 ce ne-a impresionat atât prin dotările aduse, cât și prin prețul relativ mai mic în comparație cu alte flagship-uri de pe piață, este LG G3. Acesta din urmă oferă un panou Quad HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și o cameră foto de 13 megapixeli cu laser autofocus. Cel mai mic preț - 1.849 lei - MarketOnline.ro.

Magazine:eMAG.ro - QuickMobile.ro - evoMAG.ro - Flanco.ro - Altex.ro - MarketOnline.ro - Cel.ro -  SensoDays.ro - ClickShop.ro

  1. OnePlus One (review)

OnePlus One

După cum bine știm, OnePlus One este acel device auto-intitulat “flagship killer”, datorită faptului că prețul său este mai degrabă unul de terminal mid-range, deși oferă specificații de ultimă generație. Cu toate acestea, pe plan local OnePlus One sosește la prețuri ceva mai ridicate, dar în suma plătită vom beneficia și de garanție. Cel mai mic preț - 1.643 lei (16GB) - MarketOnline.ro.

Magazine:Cel.ro - QuickMobile.ro - MarketOnline.ro

  1. Samsung Galaxy S5 (review)

Samsung Galaxy S5

Deși design-ul lui Samsung Galaxy S5 a fost pus la îndoială de numeroși utilizatori, acest terminal aduce la pachet dotări de top care se pot dovedi a fi numai bune pentru o persoană care apreciază prezența unui scanner pentru amprente și a certificării pentru rezistență la apă și praf, funcții pe care nu le vedem toate flagship-urile din acest an. Cel mai mic preț - 2.049 lei - Altex.ro.

Magazine:eMAG.ro - QuickMobile.ro - Cel.ro - evoMAG.ro - MarketOnline.ro - Altex.ro - Flanco.ro - SensoDays.ro - ClickShop.ro

  1. Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

Un alt terminal high-end care a ajuns recent în redacția Mobilissimo, este și Sony Xperia Z3, smartphone ce a fost lansat în luna septembrie la IFA 2014. La fel ca și Galaxy S5, candidatul la titlul de smartphone-ul anului din partea Sony, sosește cu certificare pentru rezistență la apă și praf, cât și un chip de 3 GB memorie RAM. Cel mai mic preț - 2.599 lei - Cel.ro.

Magazine:eMAG.ro - QuickMobile.ro - evoMAG.ro - MarketOnline.ro - Cel.ro - Altex.ro - SensoDays.ro - ClickShop.ro

  1. LG Nexus 5 (review)

LG Nexus 5

Cu toate că de curând Google a lansat un nou smartphone din gama Nexus, și anume modelul Nexus 6, varianta de anul trecut numită Nexus 5 reprezintă în continuare o soluție foarte bună pentru cei care vor să se bucure de o experiență Android stock și de o putere de procesare hardware de top. Prețul acestui device este de - 1.409 lei prin intermediul SensoDays.ro.

Magazine:eMAG.ro - evoMAG.ro - QuickMobile.ro - MarketOnline.ro - Altex.ro - SensoDays.ro - ClickShop.ro

  1. Huawei Ascend P7 (review)

Huawei Ascend P7

Un device ce ne surprinde plăcut atât la capitolul design este Huawei Ascend P7, terminal ce se face remarcat printr-o talie subțire și prin folosirea de materiale premium. Acesta dispune de un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core HiSilicon Kirin 910T și 2 GB memorie RAM. Cel mai bun preț actual - 1.478 lei - MarketOnline.ro.

Magazine:eMAG.ro - QuickMobile.ro - MarketOnline.ro - Altex.ro - Flanco.ro - SensoDays.ro - ClickShop.ro - evoMAG.ro - Cel.ro

  1. LG G Pro 2 (review)

LG G Pro 2

Dacă sunteți în căutarea unui phablet cu dotări de top și preț accesibil, LG G Pro 2 se poate dovedi cea mai bună alegere, printre specificațiile acestuia regăsindu-se un panou Full HD de 5.9 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, 3 GB memorie RAM, tehnologie audio Dolby și tehnologia 4G LTE. Cel mai mic preț - 1.757 lei - MarketOnline.ro.

Magazine:eMAG.ro - QuickMobile.ro - MarketOnline.ro - Altex.ro - ClickShop.ro

  1. Xiaomi Mi4

Xiaomi Mi4

Pe lângă smartphone-ul OnePlus One ce deschide acest top, vă mai recomandăm și un alt model dezvoltat de către o companie chineză, și anume Xiaomi MI4. Printre dotările acestuia avem la dispoziție un display FHD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 de 2.5 GHz, 3 GB RAM și o cameră foto de 13 megapixeli cu bliț dual. Cel mai mic preț - 1.899 lei prin intermediul QuickMobile.ro.

Magazine:Cel.ro - MarketOnline.ro - eMAG.ro - QuickMobile.ro

  1. Samsung Galaxy Note 3 (review)

Samsung Galaxy Note 3

Deși pe piață și-a făcut apariția și Galaxy Note 4, phablet-ul Samsung de anul trecut denumit Galaxy Note 3 încă reprezintă o alegere mai mult decât bună ținând cont de dotările hardware pe care le primim la pachet și de prețul care va cunoaște o tăiere procentuală destul de mare pe data de 21 noiembrie. Cel mai mic preț actual pentru Galaxy Note 3 este de - 2.099 lei prin Altex.ro.

Magazine:eMAG.ro - evoMAG.ro - MarketOnline.ro - Cel.ro - Altex.ro - SensoDays.ro - ClickShop.ro - QuickMobile.ro

  1. Nokia Lumia 930 (review)

Nokia Lumia 930

De asemenea, există și o opțiune pentru fanii sistemului de operare Windows Phone 8.1, opțiune ce vine sub forma lui Nokia Lumia 930, smartphone cu display Full HD de 5 inch, procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM și cameră foto de 20 megapixeli cu lentile Carl Zeiss. Cel mai mic preț la care poate fi achiziționat acum modelul Lumia 930 este de 1.959 lei prin evoMAG.ro.

Magazine:eMAG.ro - evoMAG.ro - MarketOnline.ro - QuickMobile.ro - Altex.ro - SensoDays.ro - ClickShop.ro

Vă așteptăm începând de vineri, 21 noiembrie, în cadrul sesiunii de live blogging Black Friday 2014, secțiune unde veți găsi cele mai interesante reduceri aplicate de către retaileri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×