O nouă lovitură pentru Huawei! Orange anunță că nu va folosi echipamentele chinezilor pentru rețeaua sa 5G

2.431 ori
<b>O nouă lovitură pentru Huawei! Orange anunță că nu va folosi echipamentele chinezilor pentru rețeaua sa 5G</b>La început de săptămână aflăm că problemele continuă pentru Huawei, o companie care în ultimele săptămâni s-a lovit numai de respingeri. Dacă faptul că națiuni precum Japonia, Belgia dar și Noua Zeelandă s-au declarat împotriva

La început de săptămână aflăm că problemele continuă pentru Huawei, o companie care în ultimele săptămâni s-a lovit numai de respingeri. Dacă faptul că națiuni precum Japonia, Belgia dar și Noua Zeelandă s-au declarat împotriva utilizării de echipamente de rețea 5G Huawei nu era de ajuns, iată că acum și un mare operator confirmă că nu are de gând să colaboreze cu firma chineză la dezvoltarea de rețele 5G.

Este vorba despre Orange, operator care a dezvăluit această informație la nivel oficial în cadrul evenimentului de acum câteva zile ce a avut loc în Paris. Grupul portocaliu a declarat că pentru dezvoltarea rețelei sale 5G va colabora cu partenerii tradiționali, aceștia fiind Ericsson și Nokia. De asemenea, Orange a spus că nu va apela la Huawei pentru ajutor la dezvoltarea rețelei 5G.

Toate acestea se întâmplă pe fondul declarațiilor din partea oficialilor UE care spun că este cazul să ne temem de Huawei, dar și după ce SUA le-ar fi recomandat partenerilor NATO să renunțe la Huawei. Se pune problema spionajului, iar națiunile par a se uni toate contra Huawei.

Vă reamintim că am avut de curând și noi un editorial pe tema Huawei și toate aceste respingeri de colaborare în segmentul 5G, dar și că CFO-ul Huawei a fost arestat pentru încălcarea sancțiunilor impuse de SUA către Iran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×