Top 10 articole Mobilissimo.ro În săptămâna 18 - 25 martie 2012 - noi zvonuri despre Galaxy S III, premii MWC 2012 și iPad 3 În teste! (Video)

1.482 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro În săptămâna 18 - 25 martie 2012 - noi zvonuri despre Galaxy S III, premii MWC 2012 și iPad 3 În teste! (Video)</b>A fost o săptămână încărcată, în care v-am prezentat unboxingul și review-ul noului iPad, am acordat ultimele premii de la MWC 2012 și am avut încă o dată o avalanșă de zvonuri despre Samsung Galaxy S III. Hai să vedem care au fost cele...

A fost o săptămână încărcată, în care v-am prezentat unboxingul și review-ul noului iPad, am acordat ultimele premii de la MWC 2012 și am avut încă o dată o avalanșă de zvonuri despre Samsung Galaxy S III. Hai să vedem care au fost cele mai fierbinți subiecte ale săptămânii și ce noutăți v-am mai adus în ultimele 7 zile.

10) MWC 2012 - Standul Google Android: de la roboți verzi, la Batman și tobogane, plus muzică la maxim și deserturi ICS (Video)

Pe locul 10 găsim standul Google Android, cel care v-a adus premii roboței verzi și în acest articol aveți și câteva impresii de la standul Google de la MWC 2012. De la tobogane pe care se dădeau jurnaliștii la Batman, un bol cu jeleuri, standuri de gaming și un bar cu cocktailuri temaitce, Google a avut de toate pentru toți... și chiar și un trenuleț de telefoane și tablete.

9) Cadouri MWC 2012 - Azi premii de excepție de la Microsoft, iar mâine împărțim mascote Android de pluș de la Google România

Cadouri MWC 2012 - Azi premii de excepție de la Microsoft, iar mâine Împărțim mascote Android de pluș de la Google Româniași Microsoft România a contribuit cu premii mari la campania noastră de descriere a standurilor de la MWC 2012. Printre premiile oferite se număra un mouse Microsoft Touch, o tastatură MS Arc, un mouse Microsoft Express, un Microsoft Lifecam Studio și un mouse Microsoft Explorer Touch. Regulamentul a rămas același și fericiții câștigători își așteaptă chiar acum premiile.

8) Imagine live cu Samsung Galaxy S III? Misteriosul GT-i9300 ni se prezintă în această fotografie!

Imagine live cu Samsung Galaxy S III? Misteriosul GT-i9300 ni se prezintă În această fotografie!încă o dată știri despre Samsung Galaxy S III, de data aceasta cu o imagine live a device-ului, ăsta evident dacă e reală. Se speculează că acesta ar fi de fapt Samsung Galaxy S II Plus și deja s-a încins o controversă intre pasionați. Device-ul este cunoscut și sub numele de cod GT-i9300, care cel puțin temporar e asociat lui Galaxy S III.

7) 23 GB de spațiu gratuit Dropbox pentru 2 ani? Iată cum!

23 GB de spațiu gratuit Dropbox pentru 2 ani? Iată cum!Avem un nou membru în echipa Mobilissimo! Este vorba despre Mircea Vasile, care vă va oferi tutoriale, review-uri pentru aplicații și în general se va ocupa de secțiunea software-ul pe Mobilissimo.ro. în acest articol aflați cum să vă măriți spațiul de stocare pe Dropbox la 23 GB, spațiu gratuit pe 2 ani.

6) Noul iPad (3) scos din cutie la Mobilissimo.ro! Display cristal, ambalaj identic cu iPad 2! (Video)

Noul iPad (3) scos din cutie la Mobilissimo.ro! Display cristal, ambalaj identic cu iPad 2! (Video)și iată că a ajuns și la noi Noul iPad, pe care l-am scos din cutie miercuri. Tableta de 9.7 inch cu ecran Retina a fost oferită în teste de către marketonline, în varianta de 16 GB. Ne-au impresionat plăcut camera sa, evident ecranul Retina, durata de viață a bateriei și grafica fantastică a jocurilor precum Infinity Blade II. Mai multe detalii despre primele impresii aflați din clipul de unboxing, care prezintă și un scurt demo de autofocus al camerei.

5) TOP 7: Telefoane mobile pentru care merită să aștepți în 2012

TOP 7: Telefoane mobile pentru care merită să aștepți În 2012Colegul Emil Dragota a întocmit un top al telefoanelor mobile care merită să fie așteptate în acest an. Articolul este supus dezbaterilor, iar comentariile s-au adunat deja în număr mare, iar discuțiile continuă. Topul include telefoane quad core precum LG Optimus 4X HD și Huawei Ascend D quad, plus handsetul Xperia Ion, ASUS PadFone, HTC One X, Samsung Galaxy S III și iPhone 5. Topul este unul pur virtual, făcut ca o estimare a performanțelor telefoanelor care nu s-au lansat încă pe piața mondială.

4) HTC One X și HTC One S și-au primit prețurile în Marea Britanie fără semnarea unui abonament

HTC One X și HTC One S și-au primit prețurile În Marea Britanie fără semnarea unui abonamentCel mai subțire telefon HTC, One S și cel mai performant telefon HTC, One X și-au primit prețurile în Marea Britanie și le putem folosi ca punct de reper pentru sumele ce vor fi aplicate și la noi. Se pare că pe 5 aprilie va debuta în Marea Britanie HTC One X, iar prețul sau este de aproximativ 577 de euro, în vreme ce HTC One S costa 517 euro. E posibil ca prețul să fie diferit la noi și evident că vor veni și operatorii în întâmpinarea nevoilor clienților, oferind prețuri reduse cu abonamente.

3) MWC 2012 - Iată standul Windows Phone, care a mizat pe simplitate și comparația cu alte sisteme de operare (Video)

MWC 2012 - Iată standul Windows Phone, care a mizat pe simplitate și comparația cu alte sisteme de operare (Video)și dacă mai devreme ați văzut lista de premii de la Microsoft România, iată și articolul care a detaliat standul Windows Phone. Acest stand a mizat pe originalitate și a fost de fapt 2 mese și un ecran de mari dimensiuni. Windows Phone a avut o reprezentare mai amplă la standul Nokia, în vreme ce standul de sine stătător Windows Phone se ocupa mai degrabă cu împărțirea de tricouri albastre cu "Smoked by Windows Phone" și cu demo-urile comparative ale telefoanelor Windows Phone versus cele ale rivalilor.

2) Samsung Galaxy S III își face apariția într-o nouă imagine de presă, cu specificații și confirmare a datei de lansare

Samsung Galaxy S III Își face apariția Într-o nouă imagine de presă, cu specificații și confirmare a datei de lansareO imagine cu Samsung Galaxy S III a stârnit numeroase controverse atât pe Mobilissimo.ro, cât și în presă internațională. Ar putea fi o randare, un concept, o imagine de presă reală, cine știe? Tot ce putem face e să așteptăm lansarea oficială, viitoarele scăpări, scurgerile de informații și primul clip hands on cu noul Galaxy S. Voi ce părere avesti despre această imagine? E oare autentică?

1) Cele mai puternice telefoane inteligente din România într-un test comparativ extins: HTC Sensation XE vs Motorola RAZR vs Samsung Galaxy Nexus

Cele mai puternice telefoane inteligente din România Într-un test comparativ extins: HTC Sensation XE vs Motorola RAZR vs Samsung Galaxy Nexusîncă un articol comparativ al lui Emil Dragota, în care confrunta cele mai puternice telefoane inteligente din România: HTC Sensation XE, Motorola RAZR și Samsung Galaxy Nexus. Fiecare vine cu un design unic și un aspect tentant. Galaxy Nexus și HTC Sensation XE rulează Android 4.0, în vreme ce Droid RAZR mai are de așteptat, dar are o interfață interesantă cu efecte plăcute. Droid RAZR este cel mai subțire smartphone din România, iar Galaxy Nexus este singurul cu ecran HD din această comparație. Cine va câștiga? Aflați din articol!

Urmează încă o săptămână interesantă, în care vă vom prezenta review-ul lui Nook Tablet și cel al primului telefon 3D din 2012, LG Optimus 3D Max. Presimt că urmează noi zvonuri despre iPhone 5 și Galaxy S III și așteptați-vă și la câteva prețuri noi pentru terminalele lansate la MWC 2012.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×