Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 22 - 29 ianuarie: despre Samsung Galaxy S III, iPhone 5 și votarea ACTA

1.206 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 22 - 29 ianuarie: despre Samsung Galaxy S III, iPhone 5 și votarea ACTA</b>A fost o săptămână relativ liniștită cea care tocmai se încheie, față de cele precedente sau cele ce vor urma... Am avut obișnuitele zvonuri despre iPhone 5, despre Samsung Galaxy S III, am avut și un unboxing de tableta nouă și detalii...

A fost o săptămână relativ liniștită cea care tocmai se încheie, față de cele precedente sau cele ce vor urma... Am avut obișnuitele zvonuri despre iPhone 5, despre Samsung Galaxy S III, am avut și un unboxing de tableta nouă și detalii despre ACTA. Peste fix o lună ne vom afla în Barcelona, transmițând live de la MWC 2012, dar până atunci hai să vedem ce se mai întâmplă cu Samsung, Apple, Nokia și restul în acest final de ianuarie.

10) România și alte țări membre UE semnează noua SOPA, ACTA; Adio piraterie?!

în vreme ce SOPA provoca isterie și proteste în State și nu numai, iată că avem și varianta europeană a acestui tratat, pe numele său ACTA. El a fost semnat de către țările membre UE, inclusiv România și are ca scop eradicarea pirateriei, a încălcărilor de copyright, atât pentru produse, cât și pentru servicii. Partea bună este că vor dispărea clonele și falsurile, de la telefoane mobile la pantofi sport, dar partea rea este că s-ar putea încălca intimitatea unor utilizatori Internet și chiar confisca PC-urile celor ce descărca programe sau conținuturi fără copyright.

9) Așa ar putea arăta BlackBerry-ul viitorului - cu ecran înfășurat în jurul său (Concept)

Așa ar putea arăta BlackBerry-ul viitorului - cu ecran Înfășurat În jurul său (Concept)Dacă tot a început săptămâna cu o schimbare a celor doi co-CEO de la RIM cu unul singur, de ce să nu aruncăm o privire asupra viitorului companiei care a creat terminalele BlackBerry? Astfel, descoperim un concept interesant de handset BlackBerry, unul care vine cu ecranul înfășurat în jurul telefonului, o creație care aparține lui John Anastasiadis. Deocamdată RIM nu are planuri clare pentru acest an și în afară de câteva modele BlackBerry Curve și un Playbook 3G nu este clar în ce direcție se vor îndrepta canadienii...

8) Magazin de aplicații Android interzise, prin munca dezvoltatorului ClockworkMod Koush

Magazin de aplicații Android interzise, prin munca dezvoltatorului ClockworkMod KoushUtilizatorii de iOS cu jailbreak au Cydia, iar cei cu telefoane Android au... Koush, un nou magazin de aplicații interzise până acum în Android Market. Inițiativa îi aparține lui Koush, un hacker/dezvoltator aproape la fel de celebru ca și Cyanogen, el creând ClockWorkdMod. Acest nou app store third party nu a fost lansat încă și mai avem de așteptat săptămâni bune sau chiar luni până să îl vedem în funcțiune. Să vedem ce părere va avea și Google despre această idee.

7) Apple obține brevete pe nedrept! Slide to unlock există cu 2 ani înainte ca Apple să-l inventeze

Apple obține brevete pe nedrept! Slide to unlock există cu 2 ani Înainte ca Apple să-l inventezeLa finalul săptămânii trecute am descoperit din nou fața întunecată a Apple care a solicita drepturi asupra unor brevete care nici măcar nu îi aparțin. Spre exemplu mecanismul slide to unlock, cel pentru care Apple a atacat handsetul Galaxy Nexus fusese inventat cu 2 ani înainte că gigantul din Cupertino să îl prezinte drept inovație. și asta prin intermediul unui telefon numit Neonode N1m, care rula Windows CE și avea slide to unlock încă din 2005.

6) Motorola Xoom 2 scos din cutie la Mobilissimo.ro - urmașul tabletei "Nexus" își arată colții... și colțurile (Video)

Motorola Xoom 2 scos din cutie la Mobilissimo.ro - urmașul tabletei Tableta Motorola Xoom 2 a ajuns la Mobilissimo.ro în teste și a fost scoasă din cutie în această săptămână, dezvăluindu-se cu un design original, ce amintește de telefonul Nokia X7, mai ales în colțuri. Terminalul se afla acum în teste și vom reveni cu un verdict în recenzia publicată săptămâna viitoare. Device-ul rulează Honeycomb, vine cu o cameră de 5 megapixeli, ecran de 10.1 inch, procesor TI OMAP dual core și avem în teste o variantă de 32 GB cu conectivitate 3G.

5) Soneria Nokia clasică, în varianta de vioară - iată ce face un artist întrerupt în concert (Video)

Soneria Nokia clasică, În varianta de vioară - iată ce face un artist Întrerupt În concert (Video)în timpul unui concert de vioară, un tânăr violonist a fost întrerupt de soneria clasică Nokia, iar în loc să se enervez virtuozul a continuat să cânte, preluând soneria și interpretând-o în varianta proprie. Ce a ieșit vedeți în acest articol și ce pot spune e ca acesta este cu adevărat un viral, unul care îmbina identitatea audio a companiei finlandeze cu arta și un eveniment inedit care se poate întâmpla la orice piesă de teatru, film și concert.

4) Informații despre iPhone 5, direct din fabrica Foxconn: ecran de 4 inch, lansare în vară

Informații despre iPhone 5, direct din fabrica Foxconn: ecran de 4 inch, lansare În varăîn vreme ce toată lumea vorbea despre iPhone 5 anul trecut, o singură sursă din China a îndrăznit să susțină teoria lui iPhone 4S. Aceeași sursă, din cadrul companiei Foxconn revine acum și afirma că iPhone 5 va fi anunțat la vară în cadrul WWDC și că terminalul va avea un display de 4 inch și un design nou. Ca de obicei, zvonurile sunt întâmpinate cu precauție la Mobilissimo.ro, chiar și atunci când e vorba de un prototip găsit într-un bar... Așteptările și speranțele sunt foarte mari pentru noul iPhone, care va marca un punct de cotitură pentru Apple, ce ar putea renunța la designul clasic și diagonală clasică a ecranului.

3) HTC Primo, un telefon cu Beats Audio și Android 4.0, dar și preț accesibil

HTC Primo, un telefon cu Beats Audio și Android 4.0, dar și preț accesibilîn aceste zile când toată lumea visează la super smartphone-uri quad core, diagonale mari și telefoane cu baterii performanțe, iată că apare și un device interesant. Este vorba despre HTC Primo, un telefon care aduce Android 4.0 Ice Cream Sandwich în segmentul accesibil de preț și care ar putea face furori pe piața în acest an. El vine și cu căști Beats Audio și e probabil să îl vedem prezentat la Mobile World Congress 2012 lună viitoare. Să vedem ce va înțelege HTC prin preț accesibil... mă gândesc aici la 300, maxim 350 de euro.

2) Samsung Galaxy S III confirmat prin numele de cod de pe site-ul Samsung, mai oficial ca oricând!

Samsung Galaxy S III confirmat prin numele de cod de pe site-ul Samsung, mai oficial ca oricând!Un nume de cod nou pentru un terminal mobil și-a făcut apariția pe site-ul oficial Samsung, indicând existența lui Galaxy S III. Numele de cod GT-i9300 vine perfect în completarea lui Galaxy S (i90xx) și Galaxy S II (i91xx), în vreme ce Galaxy Nexus a fost i9250. Să vedem și cum va arăta acest terminal și ce dotări va avea, deoarece nu ne putem mulțumi doar cu un nume de cod și atât pentru urmașul telefonului anului 2011, după cum ați votat chiar voi pe Mobilissimo.ro.

1) Samsung Galaxy S III lansat în aprilie?! Iată și o nouă listă de specificații

Samsung Galaxy S III lansat În aprilie?! Iată și o nouă listă de specificațiiși încă o știre cu Samsung Galaxy S III, de această dată cu o listă de dotări hardware și o dată de lansare aproximativă - aprilie. Sursa zvonurilor este bloggerul rus Eldar Murtazin, faimos pentru informațiile pe care le obține înaintea tuturor, dar și pentru câteva gafe și speculații care nu i-au ieșit. Se vorbește despre un procesor quad core Exynos, o cameră de 12 megapixeli, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, un display HD de 4.6 inch, o carcasă subțire și probabil și suport LTE .

Gata cu încă o săptămână, ultima din luna ianuarie și intrăm în curând în februarie, luna lui MWC 2012. Urmează o recenzie pentru tableta Motorola Xoom 2, unboxingul telefonului AllView P2 Alldro și probabil noi scăpări din tabăra HTC, Sony și Apple.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×