Top 10 articole Mobilissimo pe săptămâna 6 - 13 noiembrie

1.568 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo pe săptămâna 6 - 13 noiembrie</b>A fost o săptămână dominată în mod clar de debutul lui iPhone 4S prin Vodafone România, dar și de diferite vești despre Galaxy Nexus și sosirea sa în România, plus câteva speculații despre câteva viitoare telefoane HTC. Despre acestea și...

A fost o săptămână dominată în mod clar de debutul lui iPhone 4S prin Vodafone România, dar și de diferite vești despre Galaxy Nexus și sosirea sa în România, plus câteva speculații despre câteva viitoare telefoane HTC. Despre acestea și multe altele aflați din următorul top 10 al știrilor Mobilissimo.ro pe intervalul 6 - 13 noiembrie.

10. Primele telefoane HTC care vor primi Android 4.0 confirmate!

Da, HTC s-a grabit să ne ofere o listă cu telefoanele sale care vor primi Android Ice Cream Sandwich și asta chiar pe contul Facebook al companiei taiwaneze. Telefoanele compatibile includ modele precum HTC Sensation, Sensation XL, Sensation XE și Rezound, iar actualizarea va sosi la începutul lui 2012. Sunteți gata de Android 4.0 pe HTC-uri?

9. Ofensivă HTC sau doar avalanșă de telefoane?

Ofensivă HTC sau doar avalanșă de telefoane?în acest articol am făcut o analiză a strategiei HTC, care începe să lanseze tot mai multe telefoane și tot mai variate în ultima vreme. Observăm o varietate de diagonale și formaturi de handseturi, unele prea asemănătoare pentru a garanta o posibilitatea de alegere deosebita în cadrul unui singur brand. O ia HTC pe urma celor de la Samsung?

8. Top secret! Iată lista de telefoane HTC care vor fi lansate în viitorul apropiat!

Top secret! Iată lista de telefoane HTC care vor fi lansate În viitorul apropiat!Au ajuns pe web într-un mod sau altul numele viitoarelor telefoane HTC, printre care și denumiri mai ciudate precum Cybertron, Villa sau Vitesse. Despre aceste modele nu știm prea mult, dar handsetul Edge se zvonește că ar fi un model quad core cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Lista de peste 20 de nume se afla în acest articol inedit.

7. HTC Ville rulează Android 4.0 cu HTC Sense 4.0 și bate iPhone! Iată la ce capitol!

HTC Ville rulează Android 4.0 cu HTC Sense 4.0 și bate iPhone! Iată la ce capitol!HTC Ville este un alt nou venit din viitorul portofoliu HTC, unul care se lauda cu o grosime mai mică decât a lui iPhone 4 și chiar mai mică decât 8 mm. Terminalul vine cu un procesor Snapdragon Series 4 dual core de 1.5 GHz și ar putea sosi la începutul anului viitor, dotat cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Un debut la MWC 2012 este așteptat.

6. HTC Edge - primul smartphone quad-core [zvon]

HTC Edge - primul smartphone quad-core [zvon]Avem în sfârșit și primele informații despre un smartphone quad core și asta în aceeași săptămână în care ASUS a anunțat oficial prima tabletă quad core: Transformer Prime. și în acest caz Nvidia Tegra 3 a fost ales drept CPU, deși șansele sunt slabe ca informațiile să fie reale, având în vedere afilierea Qualcomm la device-urile HTC.

5. Review HTC Titan - un gigant care nu iese cu multe în evidență față de competiție (Video)

Review HTC Titan - un gigant care nu iese cu multe În evidență față de competiție (Video)HTC Titan este un smartphone uriaș, cu diagonală de 4.7 inchi, iar noi v-am prezentat recenzia să completă. Fie ca device-ul va place sau nu, el iese în evidență din portofoliul Windows Phone Mango drept un telefon foarte performant și cu o cameră surprinzător de bună în acest segment. Detalii despre bateria să, modul de funcționare și ce aduce nou Mango OS aflați din recenzia completă, plus cea video.

4. Samsung Galaxy Note scos din cutie la Mobilissimo.ro - un gigant de 5.3 inchi care oscilează între segmentul tableta/smartphone (Video)

Samsung Galaxy Note scos din cutie la Mobilissimo.ro - un gigant de 5.3 inchi care oscilează Între segmentul tableta/smartphone (Video)Ne-a sosit în teste și Samsung Galaxy Note, un alt gigant care face neclară diferențierea dintre tableta și smartphone. Cu o diagonală de 5.3 inchi și ambalaj ce amintește de iPhone 4, acest device a stârnit controverse în clipul de unboxing între fanii Samsung și cei Apple. Voi de partea cui sunteți?

3. Iat-o pe frumoasă blondă care dă numele lui Siri și pe creatorul său norvegian!

Iat-o pe frumoasă blondă care dă numele lui Siri și pe creatorul său norvegian!Se pare că femeile sunt cele care ne inspiră în tot ce facem, astfel că până și Siri, faimosul asistent virtual de pe iPhone 4S a fost inspirat de o frumoasă blondă. Legenda din spatele softului și cine este creatorul său norvegian, toate acestea le aflați din articolul nostru. Rețineți că nu știm exact dacă numele Siri vine de la femeia de afaceri norvegiana sau de la cuvântul norvegian care are legătură cu funcția programului de pe iPhone 4S.

2. Cum au gândit lansarea lui iPhone 4S: Vodafone, Orange și Cosmote?

Cum au gândit lansarea lui iPhone 4S: Vodafone, Orange și Cosmote?Nu doar Vodafone România a lansat iPhone 4S în această săptămână, ci și Orange și Cosmote. Totuși Vodafone a făcut cel mai mult tam-tam în social media, printr-un eveniment de amploare, plin de celebrități și bloggeri și care s-a soldat cu o acoperire de anvergură în media. Orange a lansat iPhone 4S cu un eveniment mai intim la Băneasa Mall, iar Cosmote a ales o variantă de lansare directă, fără eveniment oficial.

1. Ofertă specială pentru Samsung Nexus S de la eMAG.ro, în așteptarea lui Galaxy Nexus

Ofertă specială pentru Samsung Nexus S de la eMAG.ro, În așteptarea lui Galaxy NexusSe pare că în prag de lansare a lui Samsung Galaxy Nexus, Nexus S încă este căutat, iar prețurile acestuia sunt foarte accesibile. Astfel, vestea despre prețul lui Nexus S la eMAG și ofertă specială a acestora a ajuns pe primul loc în topul nostru, generând și comentarii pe măsură. Nexus S rămâne în continuare un smartphone foarte bun și care vă poate face cu ochiul și acum la prețuri de 1200 - 1300 de lei.

Săptămâna viitoare va fi una a recenziilor și unboxingurilor, probabil ele urmând să domine topul nostru, deoarece avem în teste câteva device-uri foarte interesante. Veți vedea atât recenzia tabletei Lenovo ThinkPad, cât și recenzia lui HTC Sensation XE și pe cea a lui Samsung Galaxy Note.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×